Alla dessa I-landsproblem...

Hur ska jag göra med min tv egentligen?

Jag har Com Hem i jacket och till en början var bilden sämre än sämst. Kolla på fotboll var ingen idé eftersom jag blandade ihop Zlatan och Källström hela tiden under en landskamp...

Men efter att en tekniker varit här (på dagtid, dvs jag borta från jobbet en hel förmiddag) och dessutom fipplat nere i källaren blev bilden anständig. Bra men inte klockren.

Saken är den att jag är sugen på att skaffa digital-tv i nån form, saknar Discovery mfl, så jag har kikat runt lite.

Frågan är om kvalitén blir bättre om man skaffar Com Hems digital-tv? Jag är inte helt nöjd med bilden nu och jag är verkligen inte nöjd med farten på bredbandet.
I julas var jag hemma hos syrran i Hässelby och snackade med Richard om deras tv, de har tagit ner parabolen och gått över till Boxer. Kan säga att den bilden såg ut som HD-tv jämfört med min...
Nu har de en centralantenn i deras lilla samfällighet om sex hus medan jag i Boxerfallet skulle få sätta upp en inomhusantenn, men de bor längst bort i Hässelby och jag skapligt närmare Nacka där tvmasterna står.

Hm. Hur fan ska jag göra?

Piller hela dan!

Oh, nu får man sätta i sig receptbelagda medikamenter igen!
Flin

Cocillana-Etyfin som hostdämpande, morfinbaserade grejor är aldrig fel! Jag har fått en sån här liten elak spricka i underläppen, där sved det bra när jag satte i mig drickat vill jag lova...

Nasonex är en nässpray som ska ge sig på schlemmet, jag vill bli av med mitt lock för öronen nån gång...

Rinexin till slut, står slemhinneavsvällande på - det kan ju aldrig vara dumt.


Läkaren som klämde och tryckte på mig konstaterade att det inte var något brott eller så, utan 'bara' en muskelbristning. Gör lika ont i början (tack, det har jag märkt), men har den fördelen att det läker på en till två veckor.

Faktum är att det har redan börjat kännas bättre nu, men när jag kom tillbaka till jobbet i fredags fick jag till uppdrag att tömma fem fat olja i en 1000-literscontainer. Då måste man välta faten, mycket enklare att tömma dom liggande än att stå med en hävertpump som rinner lååångsamt. Det är tillräckligt bökigt att välta ett fat vanligtvis, men att häva upp 200 kilo fat på en kant och sen långsamt ta emot och ner i backen - ajajajjj vad det kändes...
Bara att vräka omkull dom funkar inte, risken att de går sönder och man har 209 liter hyrdaulolja över hela golvet är överhängande...


Såg om Over The Hedge idag, fan vad bra den är!


Kvistade bort till Sickla idag också, när jag var inne i stan kom jag på att jag aldrig varit i Sickla Köpkvarter - så varför inte? mobil.sl.se är en gudasänd tjänst, så jag åkte till Slussen och tog buss 71 bort till Nacka. Frågade runt i några butiker, men ingen hade vad jag letade efter. Men Fredells hade!

Nu har jag en dörrbrytare, nu ska jag sno el nånstans ifrån, tatta lite kabel och fixa två-tre lampor - sen har jag lyse i klädkammaren, lyse som triggas av att man öppnar dörren. Hade en sån lampa när jag bodde på Fraggelborgen, kanonsmidigt!
Det fanns förvisso en färdig lösning med lampa där, men den var ful och helt oriktbar - lampan sitter där den sitter, dvs där man sätter brytaren mot dörren.

Nä, bättre att bygga eget!


Jaha, så den kvalificerade galenpannan dyker också upp om en månad..? Håll i hatten, nu blir det party! ;)


Förresten vill jag se Arn! Nån som är på?

En epok går i graven...

End of Support for Netscape web browsers

Netscape, min älskade webläsare som var min trogna kompanjon under de första åren på Internet, läggs nu ner officiellt. :-(

Det var på den tiden Webcrawler var sökmaskinen man använde (Altavista var alldeles för dålig på att träffa rätt), hade man en hemsida låg den garanterat på Geocities (jag bodde på www.geocities.com/Homeland/1324) och man var själaglad över Sunets speglingar av downloadsiter eftersom det gick så mycket snabbare att tanka därifrån - oftast hela 3k/s!

Där på Sunet fanns också Netscapes filer, runt 3mb brukade de ligga på och det tog runt 20 minuter att få hem dom (ungefär lika lång tid som för en enda mp3-låt) om inte nån i huset lyfte luren så modemets uppkoppling bröts...

Men nu är det slut.

Vila i frid...

Aj, aj, aaaaaj!

Som en del kanske märkt har jag hostat ett tag (sen början av november närmare bestämt) och jag börjar tröttna på det nu.

I samband med att jag var nere i Jönköping på Jakobs svensexa knaprade jag Doxyferm jag fått av vårdcentralen, men de hjälpte inte.

När vi var på julbord med jobbet var vi på The ABBA Orchestra Christmas Edition blabla och satt längst fram på högerkanten, alltså hade vi ena högtalarstacken skapligt nära oss. Sen dess har jag lock för högerörat.

Efter det, för nån vecka sen, åkte jag på en rejäl förkylning. Ingen feber, men mer snor, mer nysa, mer hosta. Dessutom lock för andra örat också.

Under hela denna tid har jag hostat lungorna ur mig. Inte nån liten frökenhosta som går att kväva i näven, utan hostattacker jag viker mig dubbel av, hostar så jag tappar andan och i princip klöks av.

Efter en tids hostande skämtade jag om att jag fått träningsvärk i magen av det, men nu har det gått ett steg längre.

Nu har jag nåt rent löjligt ont i högersidan. Det gör ont att peta där, jag kan inte andas in ordentligt utan att det smärtar och att hosta ska vi bara inte tala om...

Det gör ont i de nedersta revbenen när jag hostar, såpass att jag drar mig för att hosta så långt det går, likaså kan jag inte andas in ordentligt utan att det smärtar.


Jag ska ta kontakt med nån lämplig vårdinstans, men tills dess: kan man hosta sönder revbenen?
Det gör så jävla ont att jag har svårt att tänka mig att det är nåt annat...

Jag har hittat
ett svar på Sjukvårdsrådgivningen som säger att man tydligen kan det. Aj.


Visst gör det ont att hosta och sova på högersidan, men det jag verkligen vill bli av med omgående är locket för öronen - ska ut och flyga om några veckor och då vill man inte ha det. Jag flög till London en gång i det tillståndet, helvete vad det gjorde ont! ..och nu är det inte nån tvåtimmars flygresa det rör sig om...

God Jul!

Även om det är tre plusgrader, kliniskt snöfritt och dessutom granfritt i lägenheten (får inte plats...) är det fantamej julafton hela dan! :-D

Nu ska julklapparna slås in, StefaN ska i duschen och sen blir det bussen ut till Ekerö för julbord, gran, tindrande småungar (nåja, en i alla fall) och hela baletten...

Snart är det mellandagsrea! ;-)


God Jul på er!

Yuletide coming up!

Äntligen några dagar ledigt! Inte så mycket för själva ledigheten utan för att slippa jobbet... ;-)

Men annars är det som vanligt, hostar fortfarande och har numera också skallen full med snor. En kul liten förkylning som hoppade på mig bara sådär. Lock för öronen har jag haft sen julbordet för två veckor sen. Lagom bra att vara lomhörd i butiken, haha...


Fick reda på av morsan idag att jag är utsedd till jultomte. Inte sitta vid granen och rabbla vad som står på paketen, utan hela baletten med att smita iväg ut och så vidare. Vi trodde att en stor röd farbror som kom inklampandes skulle skrämma skiten ur Alex (han är ju inte ens två än), men det hade dykt upp en tomte på dagis idag och Alex hade som enda unge stolpat rakt fram till tomten och kramat om honom... :)
Ändrade planer!


Helgen kommer avnjutas i trängselns tecken, här ska shoppas julklappar!
Inte för att jag har en aning om VAD, men det löser sig nog.


Dagens låttips:

Chris Isaak är mest känd som den gamle boxaren som sadlade om och fick en hit med Wicked Game. Nog för att det är en vansinnigt bra låt (och HIM gjorde en skön cover på den), men han har mer att ge än så.
Framförallt kom det en skiva 2004 som helt enkelt heter Christmas, kända och okända jullåtar i en skönt soft 50-talstappning. Riktigt, riktigt bra och man inser att det inte är något fel på mr Isaaks sångkunskaper!
Have Yourself A Merry Little Christmas blir dagens tips, även om hela plattan är suverän. Skaffa! :-D

1x1=1, 2x1=2...

Jag kan inte undanhålla er ett inlägg på ett forum idag...

Idag har jag slängt ihop ett program på lunchen till en jobbarkompis.
Undrar om hans grabb blir glad när han blir tvungen att göra multiplikationstabellen varje gång han startar datorn innan han kan göra nåt annat.
Flin

Om inte det är humor vet jag inte vad, hahaha...


VH1 har en grej de kallar för Storytellers. En stor konsert är omöjlig att återge på ett vettigt sätt på tv, men ett litet intimt gig med en liten publik passar utmärkt!
Ungefär som MTVs Unplugged, med den skillnaden att det är re-plugged och att artisterna uppmuntras att snacka runt låtarna, dra skrönor och apa sig i största allmänhet.

En som verkligen tog fasta på det var Meat Loaf. Riktigt roligt att höra honom svamla om auditionen där han träffade Jim Steinman, vingla in på en massa sidospår, gnabbas med bandet...

De har spelat in Storytellers med en jäkla massa band, finns på en piratbukt nära dig. ;-)


Nu ska jag och min huvudvärk gå och sova.

Historiedags

En gång i tiden fanns det ett rockband som slog igenom stort och höll sig sedan kvar i toppen under tjugo år. Mäkta populära pojkar!

Men Murphys lag om alltings jävlighet slog till och den slog hårt - den karismatiske sångaren rycktes bort från jordelivet alldeles för tidigt.

De kämpade in i det sista med att färdigställa så mycket de hann i studion: ett album kom ut efter sångarens död och han hann dessutom med att spela in en soloskiva under samma tid.

Men det som verkligen gör att ståpälsen reser sig är den sista video de spelade in, det sista som överhuvudtaget finns på film med Freddie Mercury.



Nu, peta igång videon igen och hoppa fram till 03:53.
Freddie tittar in i kameran, flinar till och sänker blicken. Sen tittar han upp igen, in i kameran och viskar den sista strofen "I still love you" till publiken...

*brrr*


(Avdelningen För Värdelöst Vetande noterar att videon är i svartvitt för att det i färg
skulle synas alltför väl hur märkt Freddie var av sjukdomen)


Japp, jag har suttit och glott på The Freddie Mercury Tribute igen. ;-)

Jag är förresten grymt avundsjuk på Paul Young! Inte för hans still-in-the-80s-kavaj (eller jo, kanske), utan för att han fick göra Radio Ga Ga... HELA publiken är med i det unisona klappandet i refrängen - tala om ståpäls!

Likaså är George Michaels version av Somebody To Love hur bra som helst.
Texten är kryddad med lite för mycket halleluja för min smak, men essensen stämmer ju rätt väl...

Can anybody find me somebody to love
Ooh, each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord, what you're doing to me?
I have spent all my years in believing you
But I just can't get no relief, Lord!
Somebody, ooh somebody
Can anybody find me somebody to love?



Men det är ändå en låt från 1978 som stämmer bäst just nu. Det är illa, men så är det...

Oh, how wrong can you be?
Oh, to fall in love
was my very first mistake
How was I to know
I was far too much in love to see?
Oh jealousy, look at me now
Jealousy, you got me somehow
You gave me no warning
Took me by surprise
Jealousy, you led me on
You couldn't lose, you couldn't fail
You had suspicion on my trail

How, how, how all my jealousy
I wasn't man enough to let you hurt my pride
Now I'm only left with my own jealousy

Oh how strong can you be
with matters of the heart?
Life is much too short
to while away with tears
If only you could see
Just what you do to me
Jealousy, you tripped me up
Jealousy, you brought me down
You bring me sorrow, you cause me pain
Jealousy, when will you let go?
Gotta hold of my possessive mind
Turned me into a jealous kind

How, how, how all my jealousy
I wasn't man enough to let you hurt my pride
Now I'm only left with my own jealousy
But now it matters not
If I should live or die
'Cause I'm only left with my own jealousy...



Gonatt.

Lite fredagshumor

En liten förklaring till varför vi dekorerar julgranen som vi gör, eller rättare sagt jänkarna:

*Christmas Story for people having a bad day....*

When four of Santa's elves got sick, the trainee elves did not produce toys as fast as the regular ones, and Santa began to feel the pre-Christmas pressure. Then Mrs. Claus told Santa her Mother was coming to visit, which stressed Santa even more.

When he went to harness the reindeer, he found that three of them were about to give birth and two others had jumped the fence and were out, Heaven knows where. Then, when he began to load the sleigh, one of the floorboards cracked, the toy bag fell to the ground and all the toys were scattered. So, frustrated, Santa went in the house for a cup of apple cider and a shot of rum.

When he went to the cupboard, he discovered the elves had drank all the cider and hidden the liquor. In his frustration, he accidentally dropped the cider jug, and it broke into hundreds of little glass pieces all over the kitchen floor. He went to get the broom and found the mice had eaten all the straw off the end of it. Just then the doorbell rang, so an irritated Santa marched to the door, yanked it open, and there stood a little angel with a great big Christmas tree. The angel said very cheerfully, "Merry Christmas, Santa. Isn't this a lovely day? I have a beautiful tree for you. Where would you like me to stick it?"

And so began the tradition of the little angel on top of the Christmas tree.

=D


De som känner mig vet att jag inte gillar IE sådär överdrivet mycket.

På den gamla goda tiden när alla hade modem tankade man glatt ner nya Netscape från Sunets servrar (eftersom de var snabbast) och packade genast upp och installerade de 3 mb man fått hem.
Sen insåg MS att den här flugan Internet verkade hänga kvar ett tag, tvärvände och började pumpa ut IE gratis. Det gick ju sådär till en början eftersom den var apkass, men när de bundlade den med Win98 hände det saker.

Netscape tappade marknadsandelar i en jävla fart, såpass att företaget höll på att gå omkull (eller de kanske gjorde det, kommer faktiskt inte ihåg) och IE blev störst på nolltid.

Undrar varför?

Idag har de en andel på över 75%, men det intressanta är egentligen hur många som vet om att det finns andra webläsare eller överhuvudtaget har ett val? IE bundlas stenhårt med nya Windowsversioner och det är omöjligt att avinstallera det, det är alldeles för djupt rotat i operativsystemet.
Netscape för en tynande tillvaro medan Firefox (sprungen ur Netscape) och Opera försöker hålla stånd mot MS så gott det går.

Men nu har Opera tröttnat!
Läs och njut:
http://www.opera.com/pressreleases/en/2007/12/13/

Det lär ju inte hända nåt på evigheter (om det öht gör det), men det är så jävla skönt att någon biter tillbaka!  På dom bara!


Jag har fått lite huvudbry förresten.
I ett svagt ögonblick (läs: i fyllan på en Finlandsfärja) lovade jag att hänga med till Vemdalen i februari.
Japp, Vemdalen. Fjällen. Jag som aldrig stått på ett par slalomskidor, än mindre gett mig ut för ett stup med dom...
När jag var liten var det långfärdsskidor på rullstensåsen som går utmed hela Ekerö som gällde, i av kommunen plogade spår i motionsslingorna...

Men jag har blivit lovad både pulkarace och åka sopsäck, så det ska nog gå bra. Dessutom tror jag att jag borde vara rätt bra på det här med after ski.

Men sen tänker man på hur folk brukar se ut uppe i backarna. Det är termokläder hit, stora handskar dit, konstiga mössor och massa annat man inte har på sig i civiliserade områden...
Öh, jag har en tjock jacka som heter Warp, det ska väl va nåt ditåt..? Dra på sig blåjeans känns ju inte helt rätt, haha...


I morron ska jag börja röja undan lite här, jag har ju en soffa på ingång! :)

Ner och upp, upp och ner...

Berg- och dalbana just nu kan man säga.

Jobbet är lika trist som vanligt, fast egentligen är det ännu tristare nu när det är lite lugnare - folk har väl blivit slöa av alla julbord... Vi fixar in- och utleveranserna ganska snabbt på förmiddagen, sen går vi och gör ... tja, ingenting resten av dagen.
Rensar undan lite tomlådor i kemhyllorna, fyller på där det behövs, fyller syra i batterier, sopar varumottagningen...

De senaste dagarna har jag faktiskt börjat kolla Platsbanken från jobbet, har inte gjort det tidigare men nu får det fan vara nog.

Trevligt nog har jag flängt runt en del på sistone, vissa leveranser är det brådis med och då får jag hämta dieselskåpet nere i garaget och ge mig iväg en vända. Micke har inget körkort och Putte är tydligen inte så pigg på att åka runt sådär, men jag gör det med glädje - skönt att vara ute och röra på sig lite.


Häromdan var jag på Svensk Freonåtervinning med 200 liter hydraulolja, en av deras maskiner stod still så det var utryckning till Hässelby som gällde. När jag kommer dit och svänger in ner mot planen får jag svårt att köra - det berg av gamla vitvaror som tornade upp sig var rent ut sagt gigantiskt!
Kloss an låg de staplade åtminstone femton meter högt, ännu djupare och säkert 40-50 meter långt. Hur många som helst...

På kontoret får jag anvisningar om vilken maskin det är, så när jag kör runt vitvaruberget och får syn på maskinen (som rymdes i två ihopkopplade långtradare) hittar jag ett vitvaruberg till. Ännu större än det första för det här ser jag inte ens var det slutar...

Hade det inte regnat så förbannat hade jag plåtat med mobilen, men eftersom klockan dessutom var över fyra fanns det inte ljus tillräckligt heller.

Likadant idag hade jag velat plåta när jag lämnade en hetvattentvätt på ett varv utanför Vaxholm, det låg militära stridsbåtar överallt! Inte ofta man tittar upp på en Stridsbåt 90... ;-)


Sista omgången i Champions Leagues gruppspel!


Att Porto vann hemma mot Besiktas var väl ingen skräll, men jag var fan orolig för Liverpools bortamatch, speciellt efter den senaste tidens käbbel mellan ägarna och Benitez...

Men 4-0 på bortaplan får ju ses som "godkänt"... :-]
Moskva, här kommer vi! :-D


Men vad jag hatar Viasat!
"Häng kvar, efter reklamen kommer mål från de andra matcherna"

Eller hur!
Man fick se Kuyts 3-0-mål, sedan klippte de in ett mål av Schalke och sen var det bra. Jag tror inte ens de nämnde slutresultaten...

"Resten av målen visas enbart i Viasat Sport 1 och på nätet efter midnatt"

Det är större chans att en snöboll överlever i helvetet än att jag skulle lägga en enda spänn på att skaffa deras kanaler... Dööö!


De som varit i närheten av min varelse på sistone har säkert märkt att jag hostar "en del". Det började redan i mitten av november, på Jakobs svensexa hade jag en fickplunta i form av hostdämpande vilket gjorde att jag överhuvudtaget överlevde när vi körde soft air gun, haha...
För två veckor sen tröttnade jag och gick till Vårdcentralen där de lyssnade i stättoskåp, stack mig i fingret och konstaterade att det inte var streptokocker. Mykoplasma syns inte alltid på blodprovet så för säkerhets skull fick jag en omgång Doxyferm. Pillrena tog slut i förra veckan men jag hostar fan än.

Inget frökenhostande utan det är attacker så jag tappar andan. Tack och lov är det inte så extremt mycket (läs ofta) jag hostar, men tillräckligt för att man ska vara helt utmattad efter en rejälare omgång. Ingen feber, ont i halsen eller nåt sånt - bara hosta.

Jag är trött på den.


Annars väntar jag på lönen. Jag är oerhört tacksam för att vi har Rikskuponger, dessa gör att jag hankar mig fram matmässigt för i övrigt är det jävligt knapert.
Julklappar? Inte förrän andra sidan lönen...



Till slut skänker jag en tanke till min käre far som igår gjorde sin sista arbetsdag
vid Trafikpolisen i Stockholms län och som nu har gått i pension efter
närmare 40 år som konstapel!
Gratulerar farsan, får du tid att städa i källaren nu? ;-)



I morron ska jag åka och besikta dieselbussen.

Rekapitulation II

Förra veckan blev lite stressig.

På onsdag eftermiddag kommer jag alltså underfund med att jag ska till Jönköping på fredagen och får lite bråttom. Hur tar jag mig ner? Var ska jag bo? Vad är det för drässkåd? Present..?

Dessutom tappar jag en dag då torsdagen går åt till att shoppa soffa! En del företag skickar erbjudanden till nyinflyttade i kommunen, så det har ramlat in en del sånt. Dessvärre är jag inte intresserad av att ta tunnelbanan tre stationer till Brommaplan för att hyra film, inte heller av att besöka gudtjänster i Västerledskyrkan eller skaffa ett inbrottslarm med väktarutryckning gratis i tre månader, tacksåmycket.

Men en försändelse hade ett budskap som lockade!

Folkhemmet heter en hyfsat ny kedja möbel/inredningsaffärer och dessa erbjöd mig 20% på en vara fram till 30 november! Man tackar!

Alltså började jag med nymornat intresse knata in i möbelaffärer och jämförde soffor för glatta livet! Ikea har underligt nog ingen som riktigt passar hundraprocentigt av vad jag vill ha. Deras billiga storsäljare Klippan är överjävlig att ta sig upp ur (man sitter fan på golvet) och som av svensk normallängd gillar man inte sånt. ;)
Nä, hög i ryggen ska den vara, vettigt sittdjup och rejäla armstöd.

Mio hade en intressant sak med schäslong och inbyggt nackstöd, men den gick inte att göra om på nåt sätt efter leverans, till och med nackstödet var fabriksmonterat, ursågat i ryggen och grejor... Trist!

Men på Folkhemmet hittade jag en soffa som jag satt bra i och uppfyllde mina enorma krav, haha...

Då kommer vi till det här med tyger och där är jag helt lost - jag måste ha smakråd!

Smakrådet i fråga blev min väna moder som fick åka till Vällingby efter jobbet på torsdagen -för det var sista dan för min rabatt och 20% tänkte jag fan inte missa!

Vi tillbringade en stund med tygproverna och hade omåttligt kul åt alla hemskheter vi hittade där. Vem fan vill ha en soffa i turkos bredrandig manchester? Eller nåt som i princip var säckväv? Huga...

Tyget som satt på utställningssoffan var faktiskt bäst.

Alltså gick vi till en dam bakom ett skrivbord, jag pekade på soffan och sa "jag vill ha", plastade 5000 spänn och fick ett papper på att jag kan åka till Vallentuna och hämta den på deras lager.

Sen gick vi och käkade i foodcourten.
Massa gott käk att välja på, rekommenderas om ni har vägarna förbi Vällingby! (y)


Sen åkte jag och Kaj till Jönköping tillsammans med paret Brännström, sen gick vi till Bishops för ett par öl och där träffade vi Björn som hittat upp från Barcelona och frös som fan i en tunn kavaj, sen gick vi till gamla Tapeten för att kolla Lasses och Anders nya ställe (men de stängde precis när vi kommit dit), sen gick vi till Karlssons och träffade Isoz och Jimmy, sen gick vi hem till AspBielke och snarkade.

Dagen efter fick Jakob och Johanna varandra... *snyft*

Tyvärr var vädergudarna elaka då det regnade mest hela tiden, men det var vackert i Hakarps Kyrka (trevligt att gå in i den efter att ha kört förbi så många gånger), lite annorlunda program under vigselakten (att det finns så "moderna" psalmer man känner igen!), Norrahammars Musikkår stod och spelade när paret kom ut och vi kastade solrosfrön - man ska vara rädd om pippifåglarna...

Festen stod i Hallbystugan och det var riktigt roligt! Ljuvligt gott käk, servitriserna var väldans pigga att komma med påfyllning i glasen (när vi såg att de närmade sig med vinflaskor i nävarna var det dags för några stora klunkar - igen, haha), en herrans massa tal (stor humor att se Jakob sitta och försöka vara tyst när alla andra lade ut texten, hahaha) och en riktigt smarrig tårta, blåbärsmousse tror jag det var, namnam...

Sen revs borden i mitten undan och Robban började veva 80-talsmusik och vi vanligt folk började springa till baren och köpa öl.

Dan efter lämnade vi Kaj åt hans öde, åkte upp till Lekeryd (och en bra bit till) och shoppade vinterdäck och sen åkte vi hem till Stockholm igen!


På jobbet vet jag inte riktigt vad som händer.
I slutet av förra veckan fick jag reda på att vår innesäljare sagt upp sig och ska börja på Putzmeister istället. Häromdan kläckte tjejen i kassan ur sig att hon också ska sluta vid nyår. Sen vet jag att det är fler som har ögonen öppna - det jäser lite kan man väl säga.

Usch, jag måste verkligen hitta nåt annat... Det ultimata vore att hitta nåt innan sista veckan i februari för då kan jag gå på dan i princip - min provanställning sträcker sig dit nämligen.
Men det finns ingenting intressant ute just nu. För nån månad sen var det massor, men nu är det helt dött.


Satt och kikade lite på copyutbildningar som kvällskurser men dra åt helvete vad de ska ha stålar för dom! Den billigaste var på 10k plus moms för tio tillfällen...


Dagens låttips:

Det är en hel skiva! Göteborgs Domkyrkas Gosskör sjunger julsånger med undertiteln Dagen är kommen - guuudars... Kyrkan är ful som stryk, men grabbarna kan sjunga, inte tu tal om det...
Snart är det jul!