Posten - verksamhet utan service (dvs gnidna jävlar som inte sköter sitt jobb)

Posten är ett skitföretag fullt av inkompetenta jävla klåpare och ni ska nu få höra varför.

Ett inlägg jag skrev på ett forum efter att jag flyttat från Jönköping till Ekerö:
Nu tänker jag fortsätta spy galla över Posten, men nu över brevutbäringsbiten. Jag har flyttat och har således offrat 370 spänn på Svensk Adressändrings heliga konto för att få eftersändning i ett år.

Vis av erfarenheten (läs: tidigare flyttar inom Jönköping) vet jag att sorterarna på Kålgården är 'sådär' bra på att fatta att nån flyttat.

Tror ni jag har fått ett enda eftersänt brev sen eftersändningen, bekräftat av Adressändring, aktiverades förra torsdagen? Ånej, däremot hittade jag ett brev på hallmattan när jag kom dit i fredags kväll för att städa.

I söndags åkte jag därifrån och man kan ju bara undra hur många räkningar som ligger där min hallmatta fanns förut..?

Jävla amatörer!



En tid senare flyttade jag från Ekerö till Bromma där jag bor nu:
Eftersom jag flyttade (igen) för tre veckor sen har jag offrat 370 spänn (igen) på Svensk Adressändrings heliga konto för eftersändning.

Gissa en gång om det funkar?

Enligt Adressändrings sida registrerades min flyttanmälan 071001 och eftersändningen skulle aktiveras tidigast två dagar senare. Visst.

Den veckan (1 oktober var en måndag) kom inte så mycket post, men det gör det ju sällan i början av månaden. I förra veckan fick mina föräldrar (där jag bodde sen jag flyttade upp från Jönköping) eftersända några saker manuellt, men jag fick också ett sånt där stort eftersändningskuvert med flera försändelser i.

Men idag var det tredje dagen på raken som jag fick brev som morsan och farsan har eftersänt.

Vafan sysslar klåparna på Posten med?


Sen dess kan man säga att mina föräldrar kan min adress rätt bra vid det här laget, jag har tappat räkningen på hur många brev jag fått som de själva fått eftersända.


Så idag ringde Kaj!
- Tjena, hur tar du dig ner i helgen?
- Öh, va?
- Ja, till Jönköping!
- Ska jag till Jönköping? Varför då?
- Eh, Jakob och Johanna gifter sig på lördag..?
- Jo, det vet jag, men jag har inte fått nån inbjudan...

Kaj tycker jag ska kolla med Jakob för säkerhets skull, jag drar iväg ett mess om huruvida de kanske skickat nåt brev till en gammal adress (det kunde blivit pinsamt, jag var ju kanske inte inbjuden till att börja med?) och strax därpå ringer Jakob och sa att de tyckte det var lite underligt att jag inte svarat - men när jag dök upp på svensexan var det ju liksom svar nog...

Detta reser två frågor:

1. Varför kan inte Posten sköta sina åtaganden som jag har betalt för?
2. Vad har hänt med mina brev som inte kommit fram?

Den första frågan besvarar sig själv, men den andra är lite intressantare. Har breven till mig (jag antar att det ska vara i pluralis med tanke på den rena volym som mina föräldrar fått eftersända) hamnat i nån säck på Kålgården "för senare åtgärd" eller har de hamnat där min hallmatta fanns förut, dvs på Munkgatan?
Där får vi en följdfråga: vad har han som har flyttat in där nu gjort med dom då? Slängt dom? Han har uppenbarligen inte gjort en Åter avsändaren (kan för all del bero på eventuell avsaknad av dito) och han har bevisligen inte skickat dom vidare till mig, trots att jag lämnade en snäll lapp med min nya adress på om det skulle ramla in något.

Hm.

Hur som helst ska jag sova nu, jobbade över till sex med att lasta in batterier (det dök upp 23 pall idag) och med Micke sjuk sen i måndags och Putte på semester torsdag-fredag vet jag att jag har att göra...


Men jag ska fanimej jaga Posten med blåslampa i morron!
Nånstans finns mina brev och de ska fan fram - det har både jag och avsändaren betalat för!

Den lever!

Följetongen om min ofunkande subwoofer fortsätter:


Igår när jag kikade in genom ett av 'basreflexhålen' såg jag en kabelsko som dinglade i det fria. Hmm...

Alltså vidtog Projekt Bryta Sig In I Baslådornas Motsvarighet Till Fort Knox.


Bakplåten sitter med tio skruvar utspridda längs kanterna, men plåten satt som gjuten i alla fall. Runtom är det fanér på spånplatta, inte nån bra grund att ha när man försöker få till en hävstångseffekt med ett knivblad - fanéret gav vika direkt...

Okej, då anfaller vi framifrån istället!
Loss med skyddet, bort med de fyra skruvarna som håller elementet - sen var det samma visa igen. Här var jag inte lika pigg på att bända med skruvmejslar och grejor, dessutom fick jag inte tag nånstans...

Så när jag gav mig på det idag igen var det no mercy, nu skulle plåten bort! Jag hade nämligen kommit fram till att lite skadad fanér gör inte så förbannat mycket på baksidan av en subwoofer.

Alltså dunkade jag ner minsta spårmejseln i kanten och bände till. Nähä, ner med den lite till då... Då började saker och ting röra på sig! Ena hörnet lossnade med ett tjopp (det satt en remsa dämpmaterial mellan spånskivan och bakplåten, det var den som hade kladdat fast lite) och sen var det bara att ta en mejsel till och arbeta sig runt.

En högtalare behöver två sladdar anslutna för att funka.
Min sub hade en.
Den andra hängde i luften.

Bara att ta skaltången och nypa ihop kabelskon en aning, trycka dit den där den ska sitta, tillbaka med bakplåten och dit med två skruvar - dags att testa...

Samma test igen med iPoden, långsamt upp med volymen och Gain... Bingo!

Sen var jag snabb med att koppla in den i recievern och köra igång en dunkadunkaskiva i cdn... Aaaah, äntligen!


Så i kväll när jag avslutar LOTR-trilogin kommer det mullra lite bättre om krigsscenerna än förut - tur att ingen bor nedanför mig, haha...

Den är död!

På sistone har jag tyckt att det inte har varit nåt riktigt klös i basen när jag kört musik eller vevat film i stereon. Jag brukar slå på stereon när jag kollar på tv för att få lite bättre ljud (har man ett 5.1-system ska man väl använda det, hehe) men för ett tag sen märkte jag att det var bättre bas i tvn än i min subwoofer..?

Tänkte att jag får köra en ny inställning av ljudet (har inte gjort det sen jag flyttade), men när jag gjorde det häromdan och inte fick nån förbättring tyckte jag att det började osa katt.

Så nu har det felsökts jävlar!

Först igång med recievern och in i menyerna och grotta, suben kanske var avstängd i nån inställning jag råkat trycka in? Nähä, så var det inte.
Sen fipplades det med inställningar som fan, men utan framgång.

Hm, det finns lite vred och olika ingångar på suben i sig, om jag testar där då? Nähä.

Suben är kopplad på lågnivå (eftersom den är aktiv, dvs strömförsörjd) och där kan man fuska lite genom att dra extrakablar från fronthögtalarnas utgångar för att få lite mera tryck. Nope, ingen skillnad där heller.


Efter lite frågande på webForum följt av mera testande kom jag fram till att det antingen är suben som är död (strömmen är på och säkringen i den är hel) eller så är det lågnivåutgångarna i recievern som gett upp, då jag testat med flera olika av dom.

Till slut fick jag ett tips om att koppla in nåt helt annat i suben, typ en mp3spelare. Sagt och gjort!
Som tur är har jag en y-kabel med en 3,5mm plugg i ena änden och två rca i andra, så ner med volymen i botten på iPoden, i med kabeln och så höjer vi...

Inte ett skit hördes.

För säkerhets skull kopplade jag in iPoden i recievern och eftersom jag då fick höra The Ark är det i alla fall inget fel på kabeln.


Alltså är antagligen min subwoofer stendöd. :-/

Sicket sammanträffande då att jag satt och snackade med Harnis på Icq och surfade nya grejor från harman/kardon idag då... ;-)
Vore trevligt att ha en blå volymkontroll, men samtidigt bär det mig emot att hiva iväg en reciever, fem högtalare och en subwoofer bara för att den senare inte funkar.

Recievern går väl att sälja, men ett noname (typ) 5.1-system med trasig sub? Njaa...


Jag får kolla på lite Jeff Dunham och fundera...

Mera film!

The Bourne Ultimatum
Jao, har man sett de två första måste man ju se den sista också... Som vanligt var tvåan sämre än ettan, men denna lyckades ta sig upp i standard. Lite hjärngympa när alla trådar knöts ihop, men inget avancerat direkt. Trevlig rulle dock.
Tre käftsmällar av fem!

Sen blev det lite humor när jag stoppade i en dvd av Galenskaparna & After Shave! Träsmak och Cyklar på raken, sen hade jag ännu mera träningsvärk i magen än jag hade innan av allt jävla hostande... ;-)

Claes och Knuts improviserande i Hamlet måste vara bland det absolut bästa de har gjort!

Hamlet kör upp floretten i näsan på Laertes, något som inte stod i manus...
Laertes:
Hittade du nåt i snoken?

Hamlet:
..så där stod det inte i instruktionsboken

Laertes (undersöker Hamlets florett):
Då skall jag inte bråka
men här sitter ju en kråka

Hamlet:
Använd nu svärdet du har
såsom du lärt av din far

Laertes hoppar omkring och missar Hamlet grovt

Hamlet:
Var har du lärt dig fäktas nånstans?

Laertes:
Det har jag gjort per korrenspondens
Skynda dig nu med floretten
jag måste gå på toaletten

Hamlet:
Jaså, det kan man inte tro när man tvingas se dig
du verkar ju har toaletten med dig

Laertes:
Du pratar om min du, du har väl fått nojan
du har ju din i dojan

Sen återvände de till manus igen...


Så vad hände idag? Jag såg på Idol...

Jag vet, under uttagningarna är juryn bara elaka och sån jävla mobbningstv vill jag inte se på, men nu är det ju faktiskt bra folk såhär på slutet!

Kort sagt: hur fan kunde de sparka ut Daniel och låta den där träplankan Andreas vara kvar? Till och med jag skulle hoppa omkring mer på scen än vad han gjorde, speciellt efter juryns sågning av första framträdandet...

Nåja, Marie är kvar och det är det enda som räknas. ;-)

Hur tänkte dom här?

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=13639

Få se, vi fixar en marknadsplats, men var ska vi vara? Jo, men på tågspåren finns det ju massa plats! =D


Har sett några filmer och en fotbollsmatch på sistone.

Harry Potter and the Order of the Phoenix
Riktigt kul, som vanligt med imponerande specialeffekter och en story som kastar sig både hit och dit. Bemärk att jag inte läst böckerna. Än. ;)
Fyra av fem sopkvastar!

Total Recall
I väntan på matchstart hade jag två timmar till övers och hittade denna i samlingen. Kanske inte lika mäktiga effekter som i den nyss nämnda, men för att vara gjord 1990 får man ju erkänna att de lyckats mer än väl. Arnold "spelar" ju lika bra som vanligt (haha), Michael Ironside spelade återigen bad guy och var det minsann inte Sharon Stone i sina glans dagar också... Underhållning, men man får faktiskt tänka lite när de börjar skruva till det med minnesraderingarna hit och dit...
Två marsmänniskor av fem!

Pirates of the Caribbean - At Worlds End
Samma gamla skepp, samma gamla sköna karaktärer och Keith Richards som Jack Sparrows farsa - det kan ju bara bli apkul! Rapp dialog, inte lika mycket specialeffekter som exempelvis i ettan (tänk skelett i månsken) men en story som funkar bra tillsammans med de tidigare rullarna.
Fast slutet vetefan om jag gillade sådär bra... Men ändå.
Fyra piastrar av fem!

28 weeks later
En uppföljare som (som vanligt?) inte lever upp till ettan. Den första var en rätt cool post-apokalyptisk rulle om en kille som legat medvetslös på sjukan i 28 dar och under tiden har London typ utrotat sig självt genom ett skapligt aggressivt virus som gjorde folk lite ilskna. Jag älskade bilderna på när han gick genom ett fullständigt folktomt London, sånt man själv fantiserat lite om, hur det skulle vara att vara helt ensam...
Men tvåan är kass. Robert Carlyle är alltid sevärd, men allt kändes bara krystat och till slut blev det en splatterorgie i samma kaliber som typ Braindead... Fast den är rolig.
Nej, ett bitmärke av fem får den.



Sen var det en fotbollsmatch också. Jävla tur att man slog på innan för lite försnack, annars hade man ju missat 1-0! :-]
Synd att Zlatan inte fick sätta dit den, för detta var hans bästa landskamp på evigheter, Allbäck högg på precis allt i straffområdet och jag har aldrig sett Edman så offensiv! Som de sa i första, han var ju nästan ute på pubarna utanför Norra, hahaha...

Backlinjen var lite skakig, men det tror jag beror på han längst bak tyvärr. Jag blev toknervös varje gång Isaksson fick en bakåtpassning för så jävla dålig med fötterna var det längesen jag såg nån målvakt som var. Flera gånger hann nästan Verpakovskis fram och sno bollen dessutom. Brrr.

Men guldstjärna till Lagerbäck - femte mästerskapet på raken är världsklass! :-D


Jag är inte den som hojtar på att folk ska avgå, men nu får fanimej Steve McClaren ta sitt pick och pack och dra! Hur fan kan man torska hemma mot Kroatien när man bara behöver oavgjort för att vara klara för EM? De låg ju för fan under med 0-2!

Ha, nu läser jag att Smiling Steve fått sparken av FA, inte en dag för tidigt.
Det är första gången på 14 år som England missar ett EM eller VM och nu tror jag det sitter en herr Eriksson i Manchester med ett glas italienskt och flinar i mjugg - det största felet FA gjorde näst efter att anställa McClaren var att sparka Svennis.


Nu ska jag - tadaa! - se på film!

Nu är det kört igen

Jaha, utmanad av Bull...


1. VAD HETER DU?
Erling Stefan

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG JUST NU?
Grå

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Stephen Lynch slutade just sjunga på Youtube

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Såg på ER och missade Hockeykväll där HV gjorde åtta mål borta mot Djurgårn.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Pasta nånting med soltorkade tomater på lunchen.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Grov dimma för regn kan det fan inte kallas.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Sista hoppas jag inte, men det var nån som ringde till jobbet och undrade om vi hade fatnycklar.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Ja, hon duger väl :P (den behöll jag, haha)

10. HUR MÅR DU IDAG?.
Usch! Hostar lungorna ur mig och har världens största blåsa i käften som sitter jävligt i vägen och gör jävligt ont...

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Utan mjölk finns jag inte.

12. FAVORITSPORT?
Fotboll och hockey på plats, i tvsoffan funkar det mesta med en kunnig kommentator.

13. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Kvällsmänniska är man ju

14. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Åsa, 30

15. FAVORITMÅNAD?
Semestermånaden. ;)

16. SENASTE
FILMEN DU SÅG?
Oceans thirteen eller om det var Beck I Guds Namn

17. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
De lediga dagarna! (den som skriver måndag här borde sinnesundersökas)

18.FAVORITHOBBY/ER
Pilla med nya kameran

19.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Kan du fethaja...

20. FAVORITLÅT(ar)?
The Phantom of the Opera - The Music of the Night
Alice Cooper - Might As Well Be On Mars
Freddie Mercury - The Great Pretender

21. SOMMAR ELLER VINTER
Bägge!

22. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Jävla fråga... Bägge!

23.VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN ANTAR UTMANINGEN OCH DETTA JOBBIGA?
Inte en käft för här utmanas igen...

24. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Se ovan!

25. HUR BOR DU?
Etta utan utsikt

26. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Deckare, dokumentärt om andra världskriget, thrillers...

27. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Hälgemattan är pensionerad sen det blev en optisk

28. FAVORITSPEL?
Lången och Stryktipset :P

29. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nä, skägg i vägen - men jag kunde när jag var mindre! :D

30. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Hur korsar man ett öga? Med sig självt?

31. ÄR DU ROMANTISK?
Jodå, ont om chanser att vara det bara

32. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Nope (men egentligen är det ju ett jävla i-landsproblem)

33. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Om jag fortsätter hosta så här tänker jag ta min första sjukdag på evigheter

34. Bio eller Film hemma i soffan?
Action är ju fetare på bio

35. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
18.10

Blånaglar gör ont

Jaha, då har man sett till att Jakob Sandwall är redo för sitt stundande bröllop. Det var alltså svensexa i helgen. ;)

Stack ner med Kaj och Adam plus fru Louise i fredags och tillbringade kvällen med att ranta runt på A6 då avresan blev mycket tidigare än beräknat för min del.

Stor humor när fröken Tindraz ringde!
"Tja, vad gör du?"
"Tja, jag är på A6"
"Okej, hörr.. öh.. va..? vasadu.. A6??"

Jag riktigt hörde hur myntet trillade omkring innan det hittade rätt... ;-)


Sen blev det en stilla afton hos Asp och Sanna där jag och min huvudvärk slet med att blåsa upp en luftmadrass... Aj.

Sammanfattning av lördagen:

- Relaxen på Rosenlund är fet! Dit kom också Jakob, kidnappad av bröderna Brännström, så småningom.
- Lunch på Sir Simon där vi trilllade in 20 pers och ville ha ett bord. De fick öppna övervåningen, haha.
- Tidig (nåja) eftermiddag på Frysen där vi körde soft air gun. Hur jävla skoj som helst, även om min högra lillfingernagel fortfarande gör ont när jag skriver öpåä osv...
- Sen eftermiddag till sen kväll/natt på Par Bricoles kansli där vi käkade, snackade en jävla massa skit och broderade en massa åt Jakob.

Han gillar nämligen inte korsstygn sådär överdrivet mycket och en "incident" med ett av Johannas alster när de flyttade till Bymarken gjorde att Törnvall tog med två maskiner från jobbet - här skulle broderas!
Alltså fick han diverse ordspråk, slagord och odödliga citat broderat på lite av varje.

"Den jag ligger med bäddar" satt ju bra på hans förkläde.
"Vill ni mig något finns jag i mejeridisken" blev alldeles utmärkt på en kökshandduk.
"Egen härd guld värd" ska ramas in, den gick åt i 'incidenten'...

..och så vidare. :-D


Söndagen ägnades åt att försöka leta rätt på ett förvaringsskåp nere på stationen, men det sket sig - de har plockat bort dom. Så oerhört praktiskt då!
Så jag fick släpa mina bägge tunga väskor ner till K-Rauta eftersom jag lovat att komma dit och hälsa på...

Kul som fan att träffa folket igen, snacka lite skit och uppdatera sig lite mer på skvallerfronten. Kändes faktiskt som att komma hem, haha...
Men en sak saknar jag nåt oerhört: ordningen! Var sak har sin plats, annars är det i stallagen och där är det inget skräp för då slängs det. Skaplig skillnad mot nuvarande jobbet kan man lugnt säga...

Nåväl, mot stationen (med stopp för en mosbricka på Kanalgrillen) och bussen hem!
De körde fram en tom buss som gick direkt till Stockholm (yes), det var en jävla massa folk som skulle med (ojoj) och jag hamnade näst längst bak. Givetvis i det trängsta sätet i hela jävla bussen, jag satt kloss an med knäna mot ryggstödet framför...
Jag brukar få ont i knäna på såna resor där jag inte kan räta på benen ordentligt, så jag trodde jag skulle avlida innan Linköping - men tack och lov gick det bra.


Nu ska jag och min hosta hitta nåt att äta upp till middag.

Comeback!

Jaha, idag kom det snö lite mer på allvar. Inte så att det lägger sig, men tillräckligt för att alla puckon med sommardäck skulle halka omkring tillräckligt så att pressen skulle fyllas tillräckligt med notiser om trafikkaos i Stockholm så att bönderna skulle få garva tillräckligt åt slipsnissarna med stadsjeepar i Stockholm.

Var det en tillräckligt lång mening? :D

Dessvärre blev jag också drabbad på väg till jobbet. I uppförsbacken mot Huvudstaleden hade en långtradare blivit stående precis vid rödljuset vid Voltavägen och var i full fart att bli bärgad av en tungbärgare när min buss skulle försöka trassla sig förbi där, tillsammans med all annan trafik där en del dessutom klämde sig förbi tradaren.

Ironin i det hela? Lastbilen kom från Norrland...


Jag har ju skaffat mig en ny leksak i form av en Nikon D80 (tjooo) men saknat något att stoppa den i. Igår var jag förbi Webhallen i Sumpan och gick därifrån med en Lowepro - trots att jag sagt att jag inte skulle ha en sån, haha...
Nu saknas bara tiden till att plöja igenom kamerans instruktionsbok, tid att lära sig plåta vettigt och inte minst tid att ge sig ut när det är ljust ute! Gah!


Såg Beck I Guds Namn igår förresten, bra film men de lämnade en jävla massa trådar dinglande på slutet tycker jag. Dessutom ett oväntat och abrupt slut på själva filmen. Sen kunde de spinnt vidare en hel del på själva temat i storyn, men det vågde de väl inte... 2/5 får det bli.


Dagens låt

Jaaa, dags att damma av den här kära gamla vinjetten igen!
Hjältarna i Dia Psalma har gett ut en ny platta - fanimej på tiden... Djupa Skogen heter plattan och första spåret heter Norrsken. Inte lika mycket folkmusik som på Gryningstid till exempel, men vissa låtar sätter sig duktigt. Denna är en sån.
Trevligt nog finns det en officiell Dia Psalma-del på
YouTube!

Enda anledningen att se Winnerbäck?

http://youtube.com/watch?v=DmGkQyfR-Gc

Min gamle hjälte Jakob Hellman på scen! :-D
Fast jag måste säga att det är en rätt lam version... Winnerbäck har helt fel röst för att funka bra med Hellman, Perssons Pack ylar omkring tillsammans med Jakob högt upp i oktaverna medan Winnerbäck rosslar omkring som vanligt nånstans längst ner. Inte ens i refrängen försökte han oktavera för att få lite fart på det hela...
Sen är det attack på strängarna som gäller i den här låten, det ska vevas utav bara helvete! Men nejnej, han står och fisviftar som om han vore kompgitarr under ett Frälsismöte...

Nä, ingen bra version, men det gläder mig att se att Jakob Hellman fortfarande dyker upp på scener lite här och var - klippet är bara en knapp månad gammalt! :)


Hämtade mitt pass häromdan, tur att man inte ser ut som en yrkesmördare.. Hrm...
Men det perforerade fotot var coolt!

I morron ska jag utforska ett rykte jag hört om skivmässa i Solnahallen.

Snusk!

Inte fick man vara ifred den här helgen heller... ;)

Igår ramlade Tossa, Gubben och gubens kusin in här och satte igång att öla för fullt, det var nämligen Erotikmässa i Gamla Tryckeriet strax här bredvid och då tyckte Lidingöborna att det var ju alldeles perfekt att sitta här och grogga innan.

Så det gjorde vi!

En hel massa öl, cider och grogg blev det och dessutom säsongens första starkvinsglögg!

Sen gick vi på snuskmässa och drack mer öl. Trevligt med mässor där de säljer starköl och det dessutom är helt okej att knalla runt med flaskan i näven. :)
Ännu trevligare att många av de kvinnliga besökarna var ungefär likadant klädda som de som stod i mässdelen och krängde grejor, söte jesus vad det fanns att titta på...

Sen söp Tossa bort sin mobil när han däckade i mitt trapphus och jag väcktes 05.28 av Ärik när han ringde och undrade om Tossas mobil låg kvar i trapphuset? Det gjorde den. ;)

..och nu ska jag tydligen ut till ön för att sätta igång igen, diverse Halloweenfester som ska besökas tydligen. Sicket liv man lever.

Var är mina filmer?

Packade upp lådan med dvdfilmer idag och märkte att det fattas några för mig. Vet att jag lånat ut några, men vart har jag lyckats glömma...

Någon som sitter på någon av dessa?

- Taxi 2
- Cast Away
- Forrest Gump
- Parlamentet 1

Taxi 2 är en del av ett dubbelpack, har Taxi 1 ståendes i ett fodral där tvåan ska vara också. Ser lite dumt ut. ;)


Nu ska jag strax välförtjänt sova.
Inte för att jag fått mycket gjort på jobbet direkt, det var astrist med noll att göra eftersom vi knappt hade några inleveranser och inte mycket mer att själva skicka. Alltså gick jag i en timme och dammade maskiner i utställningen. Hurra hurra.

Men däremot skickade jag iväg två jobbansökningar nu i kväll, varav den ena är via ett bemanningsföretag som uthyrd, dvs anställd av uthyrningsgänget. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till att kastas runt lite överallt, men vi får väl se. I rutan för löneanspråk tog jag i en aning, får se om det går hem, haha...