Julkoll

Då ska vi se...

[ X ] Blossa 06 i kylen
[ X ] Julvört under pålägget
[ X ] Röda lampor på Munksjöbron
[ X ] Tomtevaka på ingående
[ _ ] Julbord inbokat/avklarat
[ X ] Upprepade samtal från morsan om vad man önskar sig
[ X ] Skorstenen vid Munksjö har tänt lyset

..men var fan är snön?

Okej att det har tjatats om global uppvärmning, växthuseffekt och annat under många år, men nu börjar jag bli nervös - vad ÄR detta?

Ännu ett jultecken är att resan hem är bokad. Tröttnade för många år sen att sitta på bussen och skaka i fem timmar (även om man har tur ibland och kapar trekvart på en direktbuss) så jag tar SJ om jag kan planera lite i förväg.
Platserna började ta slut oroväckande fort, så det var ju bara att hugga till på en avgång upp och en avgång ner. Enligt SJs underbara logik var första klass billigare än andra, så jajabullar - pappa ska åka ståndsmässigt i jul! :-D

Hemhem tidigt på fredan, hem sent på onsdan = många dar i Stockholm. :)


Apropå Tomtevakan bejakade jag min kvinnliga sida idag. Min älskade jättelånga tomteluva hade spruckit i varenda söm som finns, så det var bara att shoppa ett styck röd sytråd och sätta sig vid symaskinen en stund!
Tanken var att jag skulle slänga den i tvättmaskinen tillsammans med lite röda tröjor, men det står handtvätt i fanskapet... 100% polyester, ska man leva lite farligt och langa in den i alla fall? ;)

Tomtevakan, ja. Det blir min nionde Tomtevaka om jag räknar rätt. Shait vad tiden går!
Men det ska väl gå i alla fall. Få se om man hinner med nåt förkör nånstans eftersom jag slutar fyra på Solåsen, men det ska väl ordna sig på nåt vänster. Om inte annat får jag väl sitta på lastkajen och dricka öl tills minglet börjar, haha...


Förresten bejakade jag min nördsida i helgen och slog till på en ny hårddisk från Komplett. 400gb var välkommet, nu är jag inte trångbodd längre!
Men satan vad fort det gick! I lördags eftermiddag slog jag till på nätet, i söndags fick den ett kollinummer och skickades från Norge (!) och i måndags eftermiddag hämtade jag den på Linneas Tobak. Way to go!


Sa jag förresten att Internet ingår i första klass när man åker X2000? Jag tar med iBooken, här ska surfas i 200 knyck! ;-)