Besätt eldställningarna!

Lön är kul att få.

Lön där det något otippat dras sex obetalda semesterdagar är inte riktigt kul att få.

Jag hoppade med andra ord till lite när jag fick lönespecen i näven i förra veckan. Summan längst ner var över tretusen spänn lägre än vanligt..?

Obetald semester 0624-0627, 0703-0704  6 st -1012,00 -6072,00

I helgen har jag gått igenom kalendrar för att räkna lediga dagar, jag har läst Semesterlagen (jävla snömos till juridisk text) och funderat på hur fan de kan komma fram till att jag bränt såpass mycket mer än de dagar jag tjänat in.

Jag började för exakt ett år sen, den 23 juli, och har under året tagit 23 semesterdagar enligt mig. Man tjänar in 2.08 dagar per månad i semesterlön, men det är nu det börjar krångla till sig. Får jag två dar för de dagar jag jobbade i juli? Hur dras det rent praktiskt, om jag tar semester två dagar en månad, är det de dagar jag tjänade in den månaden som dras då eller från föregående månad som är färdigjobbad?

Har begärt en lista från chefen på vilka dagar de dragit egentligen (har ju flyttat under året så en del lönespecar ligger i nån flyttlåda i källarförrådet fortfarande) för att jämföra med vad jag kommit fram till.
Men den listan lär jag ju inte få se förrän om en månad, den enda som kan lönesystemet är tanten som kommer en gång i månaden för att fixa löneutbetalningarna... *suck*

Men hur jag än räknar kan jag inte få ihop det till att dessa sex dagar blir obetalda... Hur många dagar tror de att jag varit ledig egentligen? ..eller hur räknar de intjänade dagar?


Allt är ju inte som på vanliga arbetsplatser där jag jobbar, det tror jag har framgått vid det här laget. Bara en sån sak som rikskupongerna.
De dyker upp en gång i månaden och det är ju trevligt, subventionerad lunch lyfter jag på hatten åt!

Men i juni var jag och käkade med butikschefen (som jag aldrig käkat med förut, butiken måste ju vara bemannad) på ett ställe vi inte är på så ofta och där lyckades jag glömma kvar mitt häfte... Som tur var så var det inte så mycket kvar av häftet, men ändå... Alltså såg jag fram emot att nästa häfte skulle dyka upp.

Men det gjorde det inte. I juli får vi inget häfte. Så är det bara. Fråga mig inte varför. 

Jag har inte frågat chefen, jag har liksom gett upp hoppet om det där stället. Försöker att ha så lite att göra som möjligt med honom.


Men nån har skitit i ett blått semesterskåp, den saken är klar!

Nu är det krig!

Sommar, sol och koskit i hagen

Vad är mer sommar än hemmagjord hallontårta i skärgården?


Lördagen spenderades alltså vid släktens hus på
Tynningö i Stockholms innerskärgård. Ganska speciell kåk faktiskt, i år är det 100 år sen det byggdes, eller rättare sagt sattes upp.

Huset var på väg till USA för en världsutställning, antagligen i Seattle, Washington, 1909. Det speciella var att det var prefabricerat, dvs som många hus byggs idag, väggar, takstolar osv är färdigbyggda och kommer som ett stort Ikea-paket färdigt att monteras ihop på plats.

Men det bar sig inte bättre än att pråmen som fraktade huset sjönk redan i Stockholms skärgård. Huset bärgades del för del och sattes helt enkelt upp på stranden på Tynningö som låg närmast. Där blev det kvar.

Vad vi vet är att det bland annat tjänat som pensionat då det består av många smårum och köptes av fyra bröder 1943 då det gick under namnet Villa Solstrand, något som hänger kvar än idag parallellt med Forsbergs Villa - mer av ett lokalt namn som etablerats under de senaste 65 åren. ;)

Så i lördags var det lite baluns därute med 43 pers på plats! Trots att många av oss ställde bilarna på Norra Lagnö och tog färjan över till fots blev det inte mindre än tolv bilar plus mina föräldrars husvagn på tomten...


Kul var det, men jag var tvungen att bryta taffeln för egen del redan vid tre minuter i sju och springa till färjan (som tack och lov bara är en tomt bort) då famliljen AspBielke var i stan på semester, gubevars...

Full kareta in mot stan, dumpa bilen (tack Tindraz!) på Östermalm och över till Grönan för en klassisk femkamp! Min blygsamhet hindrar mig från att förtälja vem som vann... ;-)


Idag har det varit 30 grader varmt och tokig sol - perfekt väder att åka till Ikea i Barkarby alltså! Jag shoppade en dvdhylla på absolut nolltid, haha...

Nu är jag hel igen!

Igår stod det på Anovos sida att det var färdigreparerat och skickat, så då var det ju bara en tidsfråga. Idag blippade det in ett sms på jobbet där det stod att jag kunde hämta telefonen i butiken! Tjo!

Men efter att ha fått en del inside info om hur Anovo (och de flesta andra mobilreparatörer) jobbar var jag minst sagt skeptisk när jag klev in i 3's lilla hytt i Solna Centrum. Det vanligaste är att de behåller min telefon och byter ut den - mot en gammal som de behållt från en annan kund och reparerat efteråt. Sen är det tydligen inte ovanligt att dessa utbytestelefoner åker tillbaka för ännu en service och sen är ekorrhjulet igång...

Så jag var lite lagom avvaktande när han plockade fram en inplastad mobil och sa att "de bytte ut den mot en ny". Jojo, så säger ni till alla, tänkte jag...
Men när han petade in minneskort och simkort märkte jag att mobilen faktiskt hade skyddsplast på både display och kameraöga och när jag fick den i näven för att slå på och knappa in pinkod märkte jag - fan, det är ju en sprojlans ny! :-D

Nu har jag suttit och synkat över kontakter, kalender, mina egna signaler och nu så, nu är jag hel igen...

Så nu får Lutten ta nån karaktärsstark person och släpa med
denne någon till en 3butik tycker jag. ;-)


Dagens, veckans och månadens bästa låt är samliga på Skid Rows självbetitlade album från 1989! Hörde Youth Gone Wild på radio häromdan och då blev jag ju tvungen att leta fram plattan här hemma också... Sjukt jävla bra!

Snart är jag kanske inte så naken längre

Fick för mig att kolla statusen på min mobilreparation idag, men det var inte så lätt. När jag lämnade in den i 3butiken hade deras skrivare kajkat ihop, så jag fick en handskriven lapp med serviceordernummer, vilken mobil jag lånat osv. Men det stod inte vilken verkstad den skulle skickas till.

Idag började jag titta runt på tre.se för att klura ut det hela, men det enda jag hittade var en text om att "på din serviceorder finns en länk till verkstadens statussida". Jo, men jag fick ingen sån länk på mitt handskrivna papper.

Okej, ett mail till tre borde ordna biffen - men det finns fan inte! Hur jag än letade på deras sida fanns bara beskedet att man skulle ringa till kundtjänst om man ville nåt. Inte ens ett kontaktformulär finns det! ..och sitta i telefonkö för en sån simpel grej gör jag bara inte.

Skam den som ger sig, in på Prisjakts forum och sök! Efter lite prövande hittade jag ett inlägg från en missbelåten typ som inte gillade ett företag som heter Anovo. Hm. En snabb Googling gav vid hand att de servar mobiltelefoner - bingo!

In på sidan, knappa serviceordernummer, enter...

Status: Produkten kommer att bytas ut mot en utbytesenhet som är beställd.

Hoppsan! Får jag en helt ny lur då? :-D
..eller så har de beställt en ny högtalare (det står ju inte vilken produkt det handlar om) eller så får jag ett utbytesex.

Vi får se. 

Tur att man vågar lämna in sin mobil i 3butiken, eller vad säger du, Lutten? :P

Typiskt är bara förnamnet...

Just nu skulle jag ha plåtat Van The Man, dvs Van Morrisson, på SthlmJazz, men det tyckte inte den gode Murphy. Redan igår kände jag mig konstig och det som fick mig genom natten var en Ipren och en duntäcke upp till hakan...

Så idag har jag legat på soffan i halvdvala i sådär fem-sex timmar. Tjoho.

Vad gör man istället? Man slösurfar när man börjat få träsmak av soffan och hos ordspruterskan Lutten hittades minsann en lista!

Bra, denna kommer ta tid att gå igenom... ;)


1. Tre namn jag lyssnar till:
Stefan, StefaN, öh du där

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Lite snäll är jag nog

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Mitt kassa självförtroende

4. Detta är jag rädd för:
Rattfyllon

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mat, Internet, Pringles. ;)

6. Två saker jag absolut inte kan göra:
Gulla med spindlar. Städa skulle väl morsan säga, haha...

7. Detta tycker jag om:
Trissvinster

8. Detta vill jag göra just nu:
Må bättre...

9. Bästa känslan:
Att känna att känslor är besvarade.

10. Värsta känslan:
När man orsakar att nåt går riktigt åt helvete, den där isande känslan i magen är hemsk

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Intelligens, humor, äventyrslusta.

12. Är du kär just nu?
Nä.

13. Jag vill gifta mig...
..nån gång i livet.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Besöka ställena på Stora Att Göra-listan, skaffa familj, fixa bågekort.

15. Min käraste ägodel:
Det får väl bli datorn då.

16. Något jag vill ha i present:
Gardiner som passar min knasiga lägenhet, en ljusstark vidvinkelzoom och rätta Lottoraden...

17. Detta har jag på mig just nu:
Mysbyxeshorts, t-shirt med Twinstryck (baseballaget i Minneapolis/St Paul i Minnesota)

18. Favoritkläder:
Jeans o tshirt.

19. Favoritdjur:
Människa :D

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Rock/pop, även om det finns en hel del annat i samlingen.

21. Favoritlåtar just nu:
Lasse Tennander - Nu Blåser Vi Ut Ljusen (Stolta Stad) - balladernas ballad...
Crashdïet - Queen Obscene / 69 Shots
Flogging Molly - Paddy's Lament
Tower of Power - Diggin' on James Brown

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast: Geografi, skrivande svenska
Tråkigast: All jävla grammatik oavsett språk...

23. Stjärntecken:
Vädur

24. En bok jag älskar:
Allt allt allt av Douglas Adams

25. En film jag älskar:
Blues Brothers

26. Tv-program jag gillar:
Antikrundan, sportsportsport, det mesta på Discovery 

27. Favoritdoft:
Syrén, det är hemma Ekerö det...

28. Detta äter jag gärna:
Allt jag inte lagat själv (nästan) 

29. Dricker helst:
Mjölk(drinkar)

30. Favoritgodis:
Smågodis och då blir det mycket lakritsbåtar!

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Annorlunda ställen

32. Färg på mina ögon:
Blått e flott

33. Min längd:
191

34. Jag tror på:
Evolutionsteorin ;)

35. Jag spelar:
iPod nano

36. Person jag beundrar:
De som uppnått sina mål

37. Så här bor jag:
I en lägenhet utan utsikt (kom hit och kolla om du inte tror mig!)

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Noll. Jag har outsourcat krukväxtdriften till morsan, så de är på Ekerö. :)

39. Det här tänder mig:
Blåögda brunetter, oooh...

40. Det här gör mig avtänd:
Silikon, tokblonderat, attityd - the average Stureplansbitch typ

41. Favoritfärg:
Svart

42. Favoritcitat:
Some might say they don't believe in heaven
Go and tell it to the man who lives in hell...

Oasis - Some Might Say

43. En hemlighet jag vet:
Kan jag ju inte berätta!

44. Bästa present jag fått:
Livets gåva från mor och far (corny men vafan...)

45. Senast köpta skiva:
Oj. En bunt dvd-skivor blir min nödlösning på den frågan

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Min längd

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Haha, var ska jag börja? ;)

48. Udda förmåga/egenskap:
Att lyckas hålla min vikt trots rejäla intag av skräpmat, godis, chips...

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Mygga. Då får man applåder!

50. Vad lyssnar du på just nu?
Suset från datorn och dunket från Tvärbanan, har för ont i skallen för musik...

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Jag skulle ju fotat en kändis, men istället har jag legat på soffan hela dan, stapplat bort till Ica och snackat en halvtimme i telefon med Asp. 

52. Var är dina föräldrar födda?
Mor i Stockholm och far i Skillingaryd.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
SonyEricssons PC Suite. Herreguuuud vad kass den är, varför lämnade jag Nokia..?

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Förutom mAx alltså..?

55. När badade du i en pool senast?
På hotellet på Kap Verde.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Jajemen, Kärlek och Selleri sattes upp av 5c i Träkvista skola där i mitten av 80-talet! Jag hade kostym. :)

57. Hur många barn vill du ha?
Två känns som det räcker, men en av var sort vill jag ha!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Alltså, dansband har jag svårt för. Plus extremer åt alla håll, typ growling, experimentelljazz osv...

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nu är det ju två år kvar, men det blir samma.

60. Vad har du för TV-kanaler?
Com Hem medium, 20 kanaler nånting.

61. Har du åkt moped någon gång?
Japp, gick åt helvete. Jag höll mig till min mountainbike istället

62. Har du busringt någon gång?
Det har väl hänt. Innan de spärrade det var bus-sms med skyddad avsändare extremt roligt på efterfester, haha...

63. Har du fått felparkeringsböter?
Har påven en lustig mössa?

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Väl däruppe skulle man väl tveka som alla andra, men fan, det vore läckert...

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Hm, nog för att Kap Verde utanför Afrikas västkust är långt, men Los Angeles borde vara längre bort...

66. Har du en egen trädgård?
Inte ens en balkong.

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Pondus! :D

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Givetvis! "..du vet att du är och förblir vad du var.."

69. Badkar eller duschkabin?
Har man det ena saknar man det andra...

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Hitler, The Rise of Evil räknas väl inte som film, så det är The Cronicles of Narnia, ettan alltså.

71. Favoritpizza?
Hawaii med bärnäs. Alltid.

72. Chips eller popcorn?
Chips som ska vara lättsaltade och inget mer - där är jag stockkonservativ, haha...

73. Vilken färg på läppstift använder du?
You wish...

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Say what?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Usch nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin/ananas!

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Tindraz, Harnis, Rokko, Pierre, Soffe och några till. Jag käkade rökta räkor!

78. Favoritchoklad?
Mint

79. När röstade du senast?
Tja, jag brukar vara med i en massa undersökningar på nätet, så det var nog bara för några dar sen. Omständig sak om veckotidningar.

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Ingen aning.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Inte vad jag minns, men jag har en medalj från Barnens Vasalopp i Rålambshovsparken när jag var sådär fyra-fem år gammal. Då syntes jag på Lilla Sportspegeln!

82. Är du bra på matlagning?
Hahaha, skiter valar på land?

83. Klarar du att tanka själv?
Men vad är det här för frågor?

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nejnej

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca-Cola så klart!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Räknas profilkläder på SGA, Maersk, K-Rauta, Hemglass..? Fast i lumpen hade man ju m/90 så klart...

87. Vad var det senaste du handlade?
Juice, ostkaka, ett gäng pajer och youghurt.

88. Har du kräkts offentligt?
Ja, men jag tror inte att nån såg det, utmed Vätterstranden sådär tre på natten... ;)

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Kan man inte kombinera? ;) Nä, det är ju looove...

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja, mera en känsla av "oj"

91. Har du ringt något betalnummer?
Man har ju röstat i Melodifestivalen...

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Givet.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Oj, det var längesen. Måste ha varit Jenny när hon krockade med älgen...

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det minns jag inte. ;)

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Standardfraserna.

96. Vad har du i din väska?
Väska? I min ryggsäck (fynd för 200 spänn i Sundsvall) har jag min kamera plus fasta objektivet.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Petar igång ett gäng lugna låtar medan man borstar tänderna och kliver ner bland lakanen.

98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag har nära till Ica...

99. Var hittade du den här listan?
Hos Lutten

100. Har du varit ärlig när du besvarat de här frågorna?
Ingen större vits med att svara på dom annars, va?

Oj, det här tog nästan en timme...

Nu är det mat och eventuellt lite tv... Kul lördagkväll! ;)

Nu är jag av med oskulderna

Idag har jag blivit grymt avundsjuk. Habegäret skrek och drägglet bildade pölar runt mina skor.

Det var ju så att jag kvistade in på Stockholms Jazzfestival (eller Sthlm Jazz som de börjat kalla sig) för att kika på Tower of Power. Kostade gratis eftersom jag lekte press precis som i Sundsvall, men med haken att nu var det jag som var tvungen att bege mig ner i diket och bränna av ett par hundra bilder...

I diket och i presstältet (se där!) träffar jag, den glade amatören med kitgluggen, proffsen, med dubbla kameror och objektiv kaxigare än Sanna Kallurs lårmuskler.
På Mary J Blige stod det en nisse med två Nikon snett framför mig, den ena hade en zoom av nåt slag, den andre hade en fast 300/1.8... Gaaaah!

Så jag har blivit av både med SthlmJazz-oskulden och stå-i-diket-och-sikta-och-skjuta-så-mycket-man-bara-hinner-oskulden... :]

Jag har inte gått igenom bilderna än, prioriterar att komma i säng och nanna kudde, men det ska göras i morron.


Nu har dessutom jag vaknat till, senare än alla andra som vanligt. Välkommen hem igen, frk Bull! ;-)

Jag är naken

MIn mobils yttre högtalare har börjat glappa. Ibland låter det när det ringer/larmar/sms-signalas, men ibland inte. På senare tid oftast inte och igår inte alls.

Inte förrän jag tog mobilen och slog den ganska så omilt mot min ena knoge, då hoppade högtalaren igång.

Så idag var jag förbi 3-butiken i Solna Centrum och lämnade in den. Det är ju inte ett år sen jag skaffade den, så det går på garantin. Om det inte gör det tänker jag bli upprörd. ;-)

Nu sitter jag med en lånemobil som är hur skum som helst. Det är nån Skypehistoria som har de mest hemska ringsignaler! Huga.

Givetvis har jag kört backup på allt ur min vanliga lur till datorn, men nån sån sladd fick jag inte med i den lilla väskan med mobil, laddare och extremt kortfattad instruktion.
Men jag hittade min gamla usb-till-blåtand-dongel när jag rotade i en låda, så med lite lock och pock lyckades jag blåtanda över mina vanliga signaler för sms, larm och ringsignal. 

Dock, jag får inte över telefonboken. Även om jag hade sparat ner den på SD-minnet är det av fel format för den här luren.


En tom telefonbok känns inte braaa...

Men.. jag då?

Nu är det nästan lite av att man börjar bli avundsjuk.

Jag har aldrig varit inredartypen, har jag behövt en bokhylla har jag skaffat mig en - utan så mycket som en tanke på vad jag har hemma innan, om det går i samma färger, samma stil osv.

När jag började jobba på K-Rauta förändrades väl det en aning i alla fall, många av de som jobbade där hade lite projekt hemmavid som det snackades om på luncherna, flera satt hos Peter och ritade nya kök, beställde nytt porslin till badrummet, köpte roliga verktyg och bröt färg i parti och minut...

Och nu börjar folk skaffa egna boenden till höger och vänster, egna som i köpta alltså. Genast börjar det sättas upp kakel, rivas väggar, byggas ut eller bara så lite som att måla om köksluckorna.

Jag bor i en hyresrätt. Fet chans att jag skulle kosta på nåt här som man inte får ut när man så småningom flyttar.

Men det kliar i händerna i alla fall! Jag vill också ha något eget att bestämma över, som man inte behöver ta hänsyn till om hyresvärden gillar det eller inte, som man kan dona med efter behag - men det lär ju inte hända. Ska jag köpa nåt hamnar jag långt ute i geografin i förorten, för här har jag inte råd med en friggebod en gång.

Så det får vänta.



Efter en knapp månad av hektiskt leverne har allt bara tvärstannat. Först var det nästan en hel vecka i Hultsfred, sen var det midsommar (som iofs tillbringades i tvsoffan), sen var det Peace&Love och sen var det Gatufesten i Sundsvall. 
Den här veckan har varit tom. Jag har bara jobbat. Trist!

En månad av en massa folk runtomkring att tjata med, sjukt mycket upplevelser (och mycket resande) och nu är det bara samma gamla gubbar på jobbet man glor på. Så enahanda så det är inte klokt.

Shit, jag behöver verkligen ett nytt jobb...

Fast det blir kul på onsdag, då kommer Tower of Power till
Stockholm Jazz Festival och gissa vem som, till skillnad från i vintras, ska dit? Gratis och franco dessutom, men med den lilla haken att jag måste plåta... Det vete fan hur det går! 


Veckans bästa reklam: den upp&nervända för Rexona. Herreguuud vilken kalaspingla! :D

"Märk Hur Vår Skugga" live slår allt

Okej, first thing first.

Förra året var jag sur när jag kom hem från Peace&Love eftersom jag missat i princip allt av vad jag hade hoppats se under festivalen. Jag lyckades se Alice Cooper, Sahara Hotnights och inget mer... Resten av tiden spenderade jag på rv70, var fyra gånger på Arlanda och tre nere i Stockholm på fyra dagar.

I år blev det lite strul innan det blev klartecken för min resa upp, så jag fick ett vädjande mail om jag skulle kunna tänka mig att köra igen..? Eftersom det inte var lika knökat med intressanta band ställde jag som krav att se Thåström. Jag körde i år också. ;)

P&L har vuxit nåt oerhört på de tio år som festivalen funnits och i år gick de om Hultsfred i besökare och blev således näst största festival i Sverige! Givetvis innebär detta lite växtvärk, så det är lite småskalighetstänk kvar här och var, men det blir bättre och bättre!
Nu var boendet öppet när vi kom på tisdagen, vi slapp leta upp kansliet i ett kontorshus för att checka in osv... :)

Så vad hände i år då?
Tja, jag körde Jason Mraz igen - det var ju trevligt förra året och det blev kul i år också. De hade egen buss i år, men Jason och hans manager var tvungna att flyga tidigare än bandet nånstans, så jag körde ner dom till Arlanda efter spelningen i en V70 2.5T. En 2,5-liters turbo, ja. Bra att jag tog vägen över Falun-Gävle, där var det inga kameror och noll trafik natt mot fredag, hehe...
Manu Chao bussade jag också från och till Arlanda, kul folk även om de var lite kassa på engelska ibland. Där var det stressigt på slutet, så från Gävle och ner till Arlanda piskade vi upp våra stackars dieselbussar i 160 för att hinna till incheckningen... Men det gick!
Tokigt många lokalkörningar i år, eller så var det jag som inte var ner till Sthlm hela jävla tiden, jag vet inte riktigt. Men många snabba ryck och nödlösningar blev det, av typen "Spring bort till Karneval och kör Eldkvarns van till artistparkeringen"... 

Sista körningen var helt sanslös. 0100 natt mot söndag körde jag till Isis, det innebär att ta sig igenom två gater och köra in på området, kryssa fram bland folk och ringa ett mobilnummer så porten till en lastbrygga öppnades så jag kunde köra in där. Lasta ett irländskt skrammelband och dra direkt mot flyget.
Nej inte Arlanda.
Skavsta...

Söte jesus vad trött jag var på slutet, trots både Cola-, Redbull- och godisintag... Hivade av bandet med fem minuter tillgodo, gick på muggen och styrde norrut igen vid sextiden på morron. Men tack och lov skulle jag inte tillbaka till Borlänge. Bussen skulle lämnas tillbaka på Arlanda, så jag körde hem och störtade i säng vid halv åtta. Sådär vid lunch vaknade jag till igen, körde till Arlanda, dumpade kärran och tog SL hem. Sen sov jag igen. ;-)

Sammantaget var det roligare i år än förra året, mest tack vare att vi var fler... Förra året var vi 7-8 stycken, i år räknade vi in över tjugo pers! Det bästa var att nästan hela gänget från förra året var kvar och vi har så jävla kul att jag redan bestämt mig för att köra 2009 också... ;-)

Ju fler man är som kör desto mer får man se av festivalen, så enkelt är det ju. Ska man se det från ölsidan ligger Hultsfred två veckor innan och då brukar det bli tillräckligt av den vara, tacksåmycket. 

Bäst, förutom Thåström som står över allt annat, var DLK! Fan vad kul att få höra Egon live! :-D

Slut på småledigheter

Då var Sundsvalls Gatufest också avklarad! Kul som fan, men rapport kommer senare (liksom från P&L) för snart är det dags att gå upp och jobba igen...

Hann precis till Råsunda och AIK-GAIS och det gick ju åt fanders. Den tvärsäkra ettan blev ett kryss och två tappade poäng och det var länge sen jag såg Örlund så jävla osäker mellan stolparna.
Sen ska man inte skylla på domaren, men idag hade varken han eller ena stinsen någon av sina bästa dagar...

Sex timmar till jobb.