I'm not bad - I'm just drawn that way...

Så har Zlatan blivit FCB nu då och mediedrevet slår knut på sig själva i upphetsningen, letar febrilt "egna" vinklar och rotar i arkiven för att se hur länge sen det var nån som skrev "Zlatan" och "Barcelona" samma mening... Stor underhållning!

Hur han klarar sig? Tja, i Inter var spelet koncentrerat runt honom och det lär bli en jävla omställning i Barcelona - där är det jävlar laget som går först! Lite ödmjukhet anbefalles.

Men det ska bli jävligt kul att se!


Fick ett ryck idag och plockade Who Framed Roger Rabbit ur dvdhyllan - jösses jävlar vad det var länge sen! Kul än idag och jag vill minnas att jag såg den tre gånger på bio, haha...

En kypar-toon: "What'll you have, sir?"
Eddie Valiant: "A scotch on the rocks."
Kyparen går.
Eddie Valiant: "..and I mean ice!"

Kyparen kommer tillbaka med ett glas whisky - med stenar i.
"Toons..."

Rocks, get it..? xD


Har kollat väderrapporter så snart jag kommit över dom senaste dagarna och det ser (peppar peppar) ganska ljust ut för lördagen. Fredagen verkar det bli regn och blåst, men åtminstone uppehåll eller bättre på lördag - det tackar vi för! Sitta och köa utanför och inne på Ullevi i regn skulle inte vara kul... Sen är det bara att hoppas på noll regn under konserten, då är jag nöjd!


Fast jag hade gärna varit på Storsjöyran i helgen, riktig bra lineup! Thåström är alltid sevärd, men Amy Macdonald, Lady Gaga, Lena&Orup - de har en massa på "kul att se"-listan!


Dags att fortsätta packa!

..och jag som trodde det var lugnt på sommaren

Huj, vilken vecka...

Först får man reda på att man fått tag på två ståplats till U2 den första augusti, sen vidtog det stora jobbandet. Dels fixa sovplats i Götet och sen resan dit och hem - det förra var enklare än det senare. ;)

Boende kirrat i en villa på Hisingen, inga problem!

Men resan... SJ är som sagt löjligt dyra, hur jag än letade hittade jag inget vettigt alls. Har kikat en del på Blocket/Tradera och där finns en del intressant, men då ska man ha tur som ror hem det också.
Buss går fetbort, över sex timmar...
Flyget sket sig, syrran har inga rabatter längre (löjligt) och de billiga avgångarna var givetvis slut. För den som har Ikea-kort finns billiga resor på
www.malmoaviation.se/ikea annars. :)

Alltså lutade det åt 47 mils ensamkörning i bilen tills en polare tipsade om samåkning.se - vilken kanonsite! Jag har hittat en som också ska ner på U2 så vi får se hur det går. Merca C-klass har han också, haha...


U2.se har ett bra forum förresten, där har jag rekat lite kring köandet, verkar som om man får ställa sig utanför Ullevi nån gång efter lunch för att vara hyfsat säker på att komma innanför avspärrningen närmast scen - och det vill man ju!

För övrigt kunde inte min vapendragare hänga på så jag har en ståplatsbiljett över - har vi nån hugad här?


Nu ska jag styra upp lite biobesök för aftonen.

Force quit and move to trash

Tänk vad fort saker och ting kan ändra sig.

Jag trodde det var helt kört, men så kom det en blixt från klar himmel för några dar sen...

Det innebär iofs en resa igen, men det gör jag så gärna!


Jag har ju fått tag på ståplatsbiljetter till U2 på Ullevi! *yay*


Satt på jobbet idag - totalt öde - och rekade resalternativ.
- SJ Prio har en sommardrive med halva priset på första klass, men de platserna var ju slut givetvis och sen var det bara boskapsvagnar med InterCity kvar. Inget Internet och fem jävla timmar med tåg som stannar vid varenda mjölkpall... Dessutom nästan tusen spänn enkel.
- Buss är inte att tänka på. Runt 450 spänn och sex timmars resa. Nja.
- Flyg går snabbt, men är dyrt. Trevligt nog flyger Malmö Aviation på Landvetter från Bromma och där jobbar ju syrran... Hmmm...

Alternativet är bil som landar på under femhundringen enkel resa. Det är fan skamligt att det ska vara billigast!


I övrigt började jag en liten filmmaraton igår med att se om alla Harry Potter så man är up to date om det skulle bli biogång framöver. Känns som att det är en film man vill se på bio. ;)

Den och Tarantinos nya och den med Johnny Depp och...


Fick ett ryck och började städa (!!) på jobbet igår, först gick jag bara lös på disken med nån allrent-spray och en mirakeltrasa, men sen gav jag mig på hyllorna bakom ryggen och började rensa riktigt jävla ordentligt.
Sjukt mycket gammalt skit som sparats eftersom "det kan vara bra att ha", men när ingen använt det på de två år jag varit där ansåg jag att det var läge att förflytta valda delar till komprimatorn utanför.

Vissa grejor har varit någorlunda användbara, jag hittade en hel låda ärmskydd med fungerande streckkod och allt, bara att justera upp lagersaldot och hiva ut i butiken! En tjock folder från Shell om oljor var också ganska matnyttig, även om det var lite väl mycket kemilektion ibland.

Men sen var det bara skit. Det äldsta jag hittade var en rekommendationstabell för tändkablar (har vi haft sånt?) där de nyaste bilmodellerna var av årsmodell 1989. Den har alltså legat där i tjugo år!
Fast det var lite kul med en tabell som har Opel Rekord och Volvo Amazon i listorna, hahaha! Ja, jag sparade den. ;)

Så nu är det bra mycket tommare bakom ryggen på mig, fan vad skönt! När jag tömde sopkorgen i komprimatorn vägde den säkert över tjugo kilo - bara gamla foldrar...

Äntligen...

Ibland tar det tid innan man får tummen ur och den här surdegen har varit ett dåligt samvete alldeles för länge.

Men nu är det fixat och i morron går den iväg!

Tyvärr lär det väl riva upp känslor igen. Fan att man aldrig lyckas helt med nåt.

Hultsfred, Långholmen och lite annat

Fan, nu har det gått sådär lång tid igen - men så har det varit fullt upp också!

En konsert på Långholmen med Freddie Wadling (helt oskrivet kort, totalt oväntad musik men jävligt bra), Anna Ternheim (bra, men inte helt min kopp te) och Thåström (Gud) förra fredagen var kalas. Speciellt för att man kom in gratis. ;)

På lördagen blev det till att gå till Rålambshovsparken med en kasse öl och borsta lite med dårar från AG. Men eftersom det blev lite blött uppifrån omgrupperade vi hem till mig för mer öl.

Som tur var lyckades jag sparka ut dom i rimlig tid eftersom jag skulle köra till Örebro på söndagen för lite socialiserande och framförallt omstarten i Allsvenskan med Örebro-AIK. Återkomst av Dulee Johnson och 1-1 var helt okej.

Förra veckan gick åt till Hultsfred. Körde ner i tisdags, släppte av de andra vid Icabutiken och körde bort till parkeringen en jävla bit från festivalen. Just när jag lyft ur min tunga rygga ur skuffen öppnade sig himlen och veckans första rotblöta var ett faktum...

Men när jag kom till campet var tälten uppslagna och jag kunde hysta in mina grejor i ett tält som stod och väntade på mig - mycket trevligt!

Eftersom Rockparty gjort om på eget bevåg så folk hoppat av i drivor var jag inte stagesecurity i år utan stod i nån av entréerna och kollade armband. Också ganska slappt. :)
Speciellt eftersom jag på mitt första pass på ett område jag inte jobbat inom förut blev gruppansvarig! Radio i örat och ansvar för de som stod och muddrade, dvs se till att vi hade rätt antal fållor öppna med tanke på rast/vila för slavarna och kösituationen utanför. Fast jobba 23-05 samma natt man kört ner var lite segt.

Passet efteråt var jag GA igen (något jag inte skulle varit enligt schemat jag fick hem innan, men vafan) och på sista passet hade hon som skulle varit GA blivit magsjuk så då blev jag det igen! Jag tror jag muddrade typ tio pers på hela festivalen, haha...

Festivalen i övrigt var annorlunda, Atlantistältet var borta, de har vänt på Pampas och hyvlat bort kullen så nu ser man ända bort till Hawaii, större öltält och ett helt ombyggt backstage. Vi funktionärer var fan lika förvirrade som besökarna när det drog igång.

Hur som, Frida Hyvönen hade en lika snygg trummis som vanligt, Thåström avslutade på lördagen med en maffig konsert (men jag börjar kunna setlisten nu, heh), Sahara Hotnights radade upp hits som fan och att se Madness på Pampas var riktigt jävla roligt! Our house, in the middle of the street... :-D


..och igår var det hemmapremiär igen på Råsunda med AIK-IFK Göteborg! Helt galen match... Nisse Johansson tryckte in 1-0 efter en hörna precis innan halvtid efter en halvlek där Gnaget haft spelet och det fortsatte ganska bra i andra - tills Dulee kapar en göteborgare i utkanten av straffområdet, får sitt andra gula och därmed också röda och straff till Blåvitt...

Tobias Hysén kliver upp mot straffpunkten, deras klack har redan börjat jubla - men Örlund räddar! En hysterisk blåvit press inleds, deras målvakt är uppe och nickar på två hörnor på raken men Örlund har bestämt sig - ingen jävel ska över bron! Han gör såna idioträddningar så det är helt sagolikt åt det!
På övertid kommer Pavey i en vansinnestackling och kapar en göteborgare så han flyger och domaren drar upp det röda direkt och lägger samtidigt till tre minuter som stopptid - att tre minuter kan vara så jävla långa!

Men det gick vägen!


Nu har jag sett ett avsnitt till av "Från jorden till månen" (tack och lov att man har en digitalbox som kan spela in) och som alla HBO-serier är den vansinnigt välgjord! Kul grepp av SVT med rymdspecial!
I morron ska jag se ett avsnitt till av Rymdkapplöpningen på SVT Play - I like technology!

För övrigt var jag inne i stan och fixade material till mitt dåliga samvete igår, snart så är det åtgärdat...

Men nu ska det sovas.