Yuletide coming up!

Äntligen några dagar ledigt! Inte så mycket för själva ledigheten utan för att slippa jobbet... ;-)

Men annars är det som vanligt, hostar fortfarande och har numera också skallen full med snor. En kul liten förkylning som hoppade på mig bara sådär. Lock för öronen har jag haft sen julbordet för två veckor sen. Lagom bra att vara lomhörd i butiken, haha...


Fick reda på av morsan idag att jag är utsedd till jultomte. Inte sitta vid granen och rabbla vad som står på paketen, utan hela baletten med att smita iväg ut och så vidare. Vi trodde att en stor röd farbror som kom inklampandes skulle skrämma skiten ur Alex (han är ju inte ens två än), men det hade dykt upp en tomte på dagis idag och Alex hade som enda unge stolpat rakt fram till tomten och kramat om honom... :)
Ändrade planer!


Helgen kommer avnjutas i trängselns tecken, här ska shoppas julklappar!
Inte för att jag har en aning om VAD, men det löser sig nog.


Dagens låttips:

Chris Isaak är mest känd som den gamle boxaren som sadlade om och fick en hit med Wicked Game. Nog för att det är en vansinnigt bra låt (och HIM gjorde en skön cover på den), men han har mer att ge än så.
Framförallt kom det en skiva 2004 som helt enkelt heter Christmas, kända och okända jullåtar i en skönt soft 50-talstappning. Riktigt, riktigt bra och man inser att det inte är något fel på mr Isaaks sångkunskaper!
Have Yourself A Merry Little Christmas blir dagens tips, även om hela plattan är suverän. Skaffa! :-D

Kommentarer
Postat av: Asp

God Jul på dig! Akta dig för alla desperata julklappsköpare, speciellt de med barnvagn!

2007-12-23 @ 23:01:36
Postat av: Karlsson

God Jul!!

2007-12-24 @ 15:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback