Hultsfred, Långholmen och lite annat

Fan, nu har det gått sådär lång tid igen - men så har det varit fullt upp också!

En konsert på Långholmen med Freddie Wadling (helt oskrivet kort, totalt oväntad musik men jävligt bra), Anna Ternheim (bra, men inte helt min kopp te) och Thåström (Gud) förra fredagen var kalas. Speciellt för att man kom in gratis. ;)

På lördagen blev det till att gå till Rålambshovsparken med en kasse öl och borsta lite med dårar från AG. Men eftersom det blev lite blött uppifrån omgrupperade vi hem till mig för mer öl.

Som tur var lyckades jag sparka ut dom i rimlig tid eftersom jag skulle köra till Örebro på söndagen för lite socialiserande och framförallt omstarten i Allsvenskan med Örebro-AIK. Återkomst av Dulee Johnson och 1-1 var helt okej.

Förra veckan gick åt till Hultsfred. Körde ner i tisdags, släppte av de andra vid Icabutiken och körde bort till parkeringen en jävla bit från festivalen. Just när jag lyft ur min tunga rygga ur skuffen öppnade sig himlen och veckans första rotblöta var ett faktum...

Men när jag kom till campet var tälten uppslagna och jag kunde hysta in mina grejor i ett tält som stod och väntade på mig - mycket trevligt!

Eftersom Rockparty gjort om på eget bevåg så folk hoppat av i drivor var jag inte stagesecurity i år utan stod i nån av entréerna och kollade armband. Också ganska slappt. :)
Speciellt eftersom jag på mitt första pass på ett område jag inte jobbat inom förut blev gruppansvarig! Radio i örat och ansvar för de som stod och muddrade, dvs se till att vi hade rätt antal fållor öppna med tanke på rast/vila för slavarna och kösituationen utanför. Fast jobba 23-05 samma natt man kört ner var lite segt.

Passet efteråt var jag GA igen (något jag inte skulle varit enligt schemat jag fick hem innan, men vafan) och på sista passet hade hon som skulle varit GA blivit magsjuk så då blev jag det igen! Jag tror jag muddrade typ tio pers på hela festivalen, haha...

Festivalen i övrigt var annorlunda, Atlantistältet var borta, de har vänt på Pampas och hyvlat bort kullen så nu ser man ända bort till Hawaii, större öltält och ett helt ombyggt backstage. Vi funktionärer var fan lika förvirrade som besökarna när det drog igång.

Hur som, Frida Hyvönen hade en lika snygg trummis som vanligt, Thåström avslutade på lördagen med en maffig konsert (men jag börjar kunna setlisten nu, heh), Sahara Hotnights radade upp hits som fan och att se Madness på Pampas var riktigt jävla roligt! Our house, in the middle of the street... :-D


..och igår var det hemmapremiär igen på Råsunda med AIK-IFK Göteborg! Helt galen match... Nisse Johansson tryckte in 1-0 efter en hörna precis innan halvtid efter en halvlek där Gnaget haft spelet och det fortsatte ganska bra i andra - tills Dulee kapar en göteborgare i utkanten av straffområdet, får sitt andra gula och därmed också röda och straff till Blåvitt...

Tobias Hysén kliver upp mot straffpunkten, deras klack har redan börjat jubla - men Örlund räddar! En hysterisk blåvit press inleds, deras målvakt är uppe och nickar på två hörnor på raken men Örlund har bestämt sig - ingen jävel ska över bron! Han gör såna idioträddningar så det är helt sagolikt åt det!
På övertid kommer Pavey i en vansinnestackling och kapar en göteborgare så han flyger och domaren drar upp det röda direkt och lägger samtidigt till tre minuter som stopptid - att tre minuter kan vara så jävla långa!

Men det gick vägen!


Nu har jag sett ett avsnitt till av "Från jorden till månen" (tack och lov att man har en digitalbox som kan spela in) och som alla HBO-serier är den vansinnigt välgjord! Kul grepp av SVT med rymdspecial!
I morron ska jag se ett avsnitt till av Rymdkapplöpningen på SVT Play - I like technology!

För övrigt var jag inne i stan och fixade material till mitt dåliga samvete igår, snart så är det åtgärdat...

Men nu ska det sovas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback