Jag behöver några timmar till på dygnet

Helgen blev lite mer livad än vad jag hade tänkt mig... T fyllde åtta för tjugonde gången (eller hur det nu var) och det var uppställning och nedsittning beordrad på Nyfiken Gul i Årstaviken i fredags. Givetvis blev jag tvungen att jobba över en halvtimme, men jag var inte sist och till slut var vi ett bra gäng under markiserna! Lite regnstänk botades med öl och en öl till och vips var vi på Kellys med mera öl (fast billigare) och Fernet och hela baletten...

Jag var hemma vid trerycket rätt bra i gasen (efter att ha jobbat sen sju på morron) och slog givetvis på tvn för att hamna i ett avsnitt av CSI jag bara tvungen att se av nån anledning. Men under tiden tryckte jag i mig en massa chips vilket min skalle tackade för dan efter, jag var tillräckligt bakis som det var...

Där på småtimmarna lyckades jag min vana trogen trampa i det vanliga klaveret genom att pilla på funktioner på Facebook, men jag tror det har ordnat upp sig någorlunda. Tror jag.
Fan vad man ställer till det för sig!

I lördags var jag alltså i stort sett bara bakis och travade en jävla vända - in till stan, runt lite i kvarteren mellan Hötorget och Norra Bantorget (finns en del schyssta gamla kåkar där om man lyfter på blicken ibland) och sen hem igen. En dryg mil skulle jag gissa på. Tur jag lastade kalorier på mAx så jag klarade mig hem! ;-)

Helgen avslutades med en massa käk ute i Tyresö hos min kusin som trillade över 40-strecket häromdan. Syrran och mågen jobbade så mor&far och jag fick med oss Alex ut och då blev det mycket letande efter sniglar och tittande efter flygplan och sorterande av sten i sandlådan... :)


Ny jobbvecka nu alltså. Tvi vale.
Fast butikschefen kom med ett bra förslag idag - eftersom J går tidigare på måndagar behövs det mer bemanning på eftermiddagen än morronen, så kunde jag tänka mig att byta från 7-16 till 8-17 på måndagar?

Jag var inte så svårövertalad. Sovmorron varenda måndag! Sweet...


Nu kommer det en fullspäckad vecka däremot.
Towel Day idag, i morron har morsan konsert i Berwaldhallen, på torsdag är det derby mot Bajen på Råsunda, på lördag ska vi ut i skärgårn nånstans med Kärcher, på eftermiddagen ska jag försöka hinna förbi Skrattstock på Långholmen och på söndag är det Gärdesloppet med Prins Bertil Memorial på Djurgårn. Nånstans här måste jag klämma in minst en tvättomgång och idag kom det ett inbjudningskort till Alex 3-årskalas på lördag... *gah*


Avdelningen för hemförbättring noterar att en ny lampa för lite allmänbelysning har letat sig upp här, har letat efter nåt att ha tänt när man kollar på tv/dvd. Taklampan är åt helvete för stark och att ha min nuvarande lampa uppvriden mot väggen är ju inget bra. Men när jag var på Ikea häromdan hittade jag en som jag fick en bra idé till och den var dessutom nersatt från 299 till 49 spänn!

Nu har jag lampa - i gardinstången. :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback