Ibland så!

30 maj fyller min lille systerson ett år och den helgen har jag strikta order på att åka till Stockholm, no matter what. Eftersom Åsa antagligen skulle skära öronen av mig om jag uteblev kände jag att det var lika bra att kolla lite transportalternativ.

Kollade lite håglöst på SJs fantasipriser och begav mig sedan till Swebus där det fortfarande kostade bra jävla mycket - för att åka buss! =/

Men eftersom farsan snackade om att han behövde lite hjälp med bilmekande så kollade jag på en lite längre visit, fredag morron istället för fredag eftermiddag efter jobbet och hemresa måndag istället för söndag kväll - och då jävlar hände det grejor hos SJ!

De har ju gjort rätt mycket reklam för det här med 95 spänn, Sthlm-Gbg för 95 spänn (om du bokar två år i förväg typ)... Trodde jag. Tills igår då jag hittade både tur och retur för sagda summa, dessutom X2000 hela vägen så man slipper byte i Nässjö/Falköping. Tjoho!
Eftersom jag inte på några villkors vis tror att det finns många av de billigaste biljetterna var det ju bara att klicka på Köp direkt och ta ledigheten sen - jag tror ju inte Kalle sätter sig på tvären till att börja med och skulle jag behöva nämna biljettfyndet kommer han bara asgarva och säga nåt i stil med att "åfan, det måste du ju utnyttja!"...


Sahara Hotnights nya platta What if Leaving is A Loving Thing - bra som fan! (y)

Nu ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: Tindraz

Äntligen någon som gillar sahara. Bokar dig för deras konsert på hultan! =)

2007-05-07 @ 22:12:09
Postat av: Majoren!

Face to face, cheek to cheek
You hear the pounding beat
Don´t care what´s on my baby´s mind!

*dansar i smyg med gröttallrik i näven*

2007-05-08 @ 08:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback