Fotbollsonsdag!

Jadå, givetvis såg man andra semifinalen i Champions League också!

Man United vann första mötet mot Milan hemma med 3-2, alltså var Milan piskat att vinna med minst ett mål, såvida inte United började göra mål och regeln om mål på bortaplan skulle börja göra sig gällande.

Men Milan gjorde en Liverpool och öppnade med en helvetisk press, lät inte Unitedspelarna vara ifred med bollen och satte framförallt åt Cristiano Ronaldo ordentligt, Gattuso var som ett Niclas Carlsson-plåster på honom... ;-)

..och det lönade sig! Efter en magnifikt genomfört match var slutresultatet 3-0 till Milan och publiken i extas! I början vräkte regnet ner så man hörde hur det smattrade mot taket ovanför kommentatorerna, på slutet stod publiken upp och hoppade så hela stället gungade - kamerabilden var minst sagt ostadig och kommentatorerna skrattade åt att hela deras hytt rörde sig...

Det bästa med hela matchen var att se hur fullständigt bortkommen den avskyvärde lille Scholes var! Han hade två gula kort sen tidigare och ett tredje hade inneburit avstängning, dvs ingen final, och det satt i skallen på honom... Livrädd för att få ett gult kort till vågade han inte göra nånting eftersom hela hans spelstil går ut på att panga på utan en tanke på konsekvenserna... En ren fröjd att han inte uträttade ett skit, hahaha!


Så det blir som jag har snackat om i ett par veckor - en repris på finalen 2005 i Istanbul! 23 maj smäller det i Aten...


Kommentarer
Postat av: lutta

Vad hände med "en intressantaste bloggen Lutta vet".. Champions League.. BLÄÄÄ!!!!

Nää du Stefan. ryck upp dig :P.

Postat av: StefaN

Hmpf, inget fel på fotboll! *muttra*

2007-05-06 @ 17:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback