Flytt!

Idag börjar det stora projektet att packa ner köket. Vira in glas i tidningspapper är aptrist. Ser verkligen fram emot detta. ;-)


Farsan ringde förresten med lite detaljer om hur han kommer ner. På onsdag kommer han ner på sena eftermiddagen, kvällen. Då lastar vi det tyngsta först, gamla skrivbordet, tvättmaskin, tv osv.
På torsdag fyller vi resten och kör upp för att hinna lasta av på Ekerö och returnera lastbilen till Scania i Södertälje samma dag.

Så för hugade kartongbärare (hiss och pirra finns) är det onsdag kväll och/eller torsdag morron som gäller!

Vem behöver lägga pengar på att träna när man kan släpa bokyllor och köksstolar? :-D


Vissa har gjort det där personaldna-testet, men det ville sig inte kan man säga. Först gick det inte med Opera (klumpigt gjort med andra ord, dumt att följa w3c-standard...) och när jag satt med Firefox och skulle börja med det där empty this bucket kraschade datorn igen.
Fuck, första kraschen på flera veckor, så jag ska uppenbarligen inte göra det där.


Jag har anmält intresse på en tvåa i Blåkulla (Solna) och har varit som en hök på Signalistens hemsida för att se vad som händer, men det händer inte ett smack. Så läste jag igår på siten att de har semesterstängt uthyrningen i två veckor... :-/


Nähej, köket var det.

Kommentarer
Postat av: lutten

Tjoho!! Tänk om jag oxå hamnar i Sthlm i höst.. förstår du hur mycket krigskvällar det blir då??
Wiiihaaa :).
*kramas*

Postat av: Tess

du får nog klara dig utan min utlovade bärhjälp ändå. stränga order från farbror doktorn att vila, med bukhinneinflammation ska man tydligen helst inte lyfta en massa lådor... :-(

2007-07-13 @ 19:44:52
URL: http://tessanrocks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback