Sjunde AG...

I korta ordalag: öl, buss, cider, båt, sprit, sol, grogg, Bosse, öl, öl (som tydligen var en Staro Dark) och sen hem.


I något längre ordalag: Shit, vilken planering som krävdes! Jobbade ju till fyra på torsdagen, så min planering jag skrev om fungerade alldeles utmärkt - jag hann med både en och två immiga på Akademien innan det rullade in bussar i Tändsticksområdet!

Högre ort bestämde att jag skulle åka med den Göteborgsbuss som svängde in till oss och så blev det - krökade med Göteborg och Borås tills vi kom till Oskarshamn. Mycket Faustpunsch blev det... :)

I Oskars var det samma gamla visa som vanligt: gå omkring och träffa folk man inte sett på evigheter eller sen Flummen en halv vecka tidigare, men det är ändå lika roligt!

M/S Båtjävel tog oss över till kalkön där vi träffade våra eminenta faddrar Kortstoffe, Peter och två till (minnet sviker mig, men jag var säkert full eller nåt). Det tog evigheter innan bagagebandet kom igång och lika många evigheter innan min bandare och min väska dök upp - men sen gick det bara nån minut innan bandet stannade. Några DKVare hade åkt sönder en sensor på bandet, så de fick köra ut vagnarna som vanligt, haha...
Senare under helgen får vi höra att några DKVare dessutom hade tömt en pulversläckare på båten, så de hade varit i polisförhör, hahahahaaa...

Partybuss till Kneippbyn, hämta nyckel till 26A och sen ännu mera party!

Så lite höjdpunkter:

  • En alldeles vansinnigt rolig (dvs onykter) Tess kläckte ur sig dumheter snabbare än man hinner säga "fem backar öl".
  • "Alla luktar fisk i Göteborg!"
  • Undertecknad får slut på öl och köper mer på Glasbanken i Visby. När den första öppnas och klunkas ur reagerar jag på smaken (efter ett tag) - den smakar annorlunda? Ah, istället för Staropramen plockade jag tydligen åt mig Staropramen Dark... Jaja, den gick ner den med!
  • BÖS o Team PVC har släpat med sig en stereo, inte den största men ändå långt från en bärbar - bara för att upptäcka att när de ska koppla in högtalarna sitter anslutningarna löst? Ojdå, kretskortet har visst knäckts... De skramlade till en ny - bärbar på riktigt den här gången. :-)
  • LmT vann Gutawågen efter en heroisk insats av Herman i smörätandet!
  • På första sittningen lyckas jag skvimpa ut massor av min öl över min tallrik det första jag gör vid bordet. Nåja, inte mer än att det går att äta i alla fall. Sen slår Felikss sin flaska i Stickys för att få den att skumma, men istället går en jätteflisa ur botten och gissa var all öl hamnar? Yes, över våra tallrikar!
  • "Alla luktar inte fisk i Göteborg, det har jag märkt!"
  • Silikon lyckas lura sig in på alla tre sittningarna med Bosse o Freba på lördagen, men han minns inte mycket av den första, knappt nåt av den andra och inte ett smack av den tredje. Uppenbaras när han vill hälsa på Eow och hon kontrar med att de satt mittemot varandra på sittningen... :)
  • Jag märkte på lekarna att ena bakfickan på overallen var helt tom - min sångbok! Letar som fan, men hittar den inte. Senare uppdagas det att jag lyckades supa bort den hemma på toa - den ramlade ur när jag skulle göra tvåan. :D
  • Bosse märkte också att Silikon var full - tre gånger fick han signera gipset... :-D
  • SOS har utökats med Fio! Tjoho!
  • Det är tradition att smita in på Pippaland, så det gjorde jag och gjorde det man ska göra därinne. ;)
  • På lördagssittningen med Bosse var det fullt drag som vanligt, det gäller att sitta med rätt folk så blir sittningen kul - och se till att få bra platser! Jag och DJPenis smet in via den andra ingången och bokade upp ett helt bord medan de andra stod och möglade i en jättekö. Shit, vad vi blev hyllade, haha!
  • Eftersom det var Jocke som inspekterade städningen av vår stuga på söndagen passade vi på att boka den inför nästa år. Med tanke på att han fick en fem-sex öl som våra faddrar glömt kvar tror jag vi är home safe, haha...
  • Hela, och jag menar hela, AG gick omkring och sjöng om Anna! "Jag känner en bot, hon heter Anna, Anna heter hon..."
  • Sista natten knycker Skalman i Monkey Crew stabsstugeflaggan, så han, jag och Bull klättrar in på Pippaland och tejpar upp den i skeppet. Det vart "nästan" rakt. :)
  • Slappandet i Almedalen blev ovant. Traditionen är att spela krocket där, men vi hade inget i år - dessutom var det bara jag och Kilt som hade ordning på oss - resten blev kvar på Kneippbyn i evigheter. När jag gick tillbaka till terminalen för att leta fick jag reda på att de flesta var och käkade inne i stan - gah, mat! Så när de kom tillbaka var det dags att checka in och jag var skithungrig... Gissa om jag var bland de absolut första att köpa käk på båten? Helstekt ryggradsbiff (eller vad det heter) med en jävla massa bärnässås försvann fort som aldrig förr! ;)
  • Vår Jönköpingsbuss var sen, så det ställde till det en aning i Oskarshamn, men iväg kom vi - i HV71's buss minsann! Ice Age 2 på internetdvd (tankad minsann, haha) och allmänt mys med grannen...
..och glöm nu inte:
The Internet is for porn, the Internet is for porn!
So grab your dick and doubleclick
for porn, porn, porn!


:-D

Kommentarer
Postat av: Tess

jag som aldrig sagt nåt dumt i hela mitt liv!

Postat av: *Bull*

Ha! Klockrent att "låna" flaggan! =) Och den satt rakt! Hehe... =)

2006-05-12 @ 14:07:43
Postat av: Eow

Det finns en låt som man bli full av bara av att sjunga den... ;) *Raj raj raj raj raj raj Fiskebåt!*

2006-05-13 @ 14:15:46
Postat av: Silikon

Jag minns visst delar av sittningen

2006-05-24 @ 17:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback