Brittisk humor rockar

Stor humor på tv nu!
Kanal: SVT2
Tid: 2030 - 2100     
 ShowView | 6823 |

Titel: Griniga gubbar
Övrigt: Brittisk lättsam intervjuserie från 2006. Med humor och värme berättar gubbar över 40 år om allt de stör sig på i vårt moderna samhälle. Del 3 av 3. Bredbild.
En brittisk kortserie om "grumpy old men" som - med den bitande brittiska ironin - irriterar sig på alla vedermödor i det moderna samhället. Det var ju så mycket bättre förr!

Nu kostar det 50p att ringa till nummerupplysningen, de frågar om du vill bli framkopplad och när du kommer fram till en svarare inser du att framkopplingen kostade 50p extra, du fick inte numret och nu måste du ringa tillbaka för att överhuvudtaget kunna försöka igen!
Kungligt roligt! :-D


En vecka kvar! Om en vecka sitter man med en bärs i näven på Hultsfred och mår som en prins...


Jag hade ju tänkt fira nationaldagen med att vara våldsamt bakfull efter Tindraz partaj (grattis igen) i måndags, men det gick inte. Satte i mig sprit för fyrahundra spänn men när jag travade hem sådär strax efter ett var jag knappt lullig..?
(jag gick hem pga toktrötthet, hade ju trots allt klivit upp kvart i sex på morron)
Så min plan om en bakfull Nationaldag gick om intet. Istället var jag duktig som fan!

Numera ligger det ett snyggt och prydligt Bergogolv på min balkong och det fällbara bordet i acacia hänger från räcket.
Måste säga att Bergogolv är hur smidiga som helst. Att lägga mina tre kvadrat tog inte ens tio minuter och det enda tillbehör jag behövde var en hammare. :)
Iofs tog det sen närmare en halvtimme att mäta och såga till plattorna som låg i ytterkant och där behövde jag tumstock, penna, bågfil och en JP, men ändå! ;)

Nu ska jag bara hitta nån passande stol som inte är åt helvete för dyr så man kan sitta därute också! Den Ikeapall i plast jag använder nu känns inte ... rätt?


Enda dumma med Hultsfred är att vårt schema inte är klart än - det bestämmer vi på ett möte på onsdagen, då blir det handuppräckning och önskan om jobbpass. Då gäller det jävlar att hålla koll på vilka tider och dagar man vill vara ledig!
Jag har egentligen bara två måsten: Dia Psalma och HIM - resten ser jag som bonus. Plus fotbollen naturligtvis!

Fast ändå...

O skvallrade i måndags om att en viss herr Joakim Thåström (som inte kommer till Hultsfred eftersom han inte dragit igång turnén än) dyker upp på en festival i Kristanstad i mitten av juli... Dit kommer Dia Psalma också - och Joddla Med Siv! Ojojoj...
Måste säga att jag är grymt jävla sugen på att dra ner! Förvisso är det min jobbhelg, men sånt går ju att byta, och boende i K-stad borde väl lösa sig - fast det är dyrt med bensin... (gah)


Jaja, vi får se. Först ska vi klara av Hultsfred - det blir kalasväder i helgen och kan det hålla i sig en vecka blir jag glad. :)

Nu ska jag hälsa på nere på pubtömningen!
(ja, det heter så, har alltid hetat så och kommer alltid heta så, oavsett vad klimakteriekossorna på tillståndsenheten tycker...)

Kommentarer
Postat av: Tess

Tivolirock i Kristianstad rockar fett!!! Som alltid... och tack för trevligt sällskap ikväll fastän jag var lika dampig som vanlig. Kort slut nattkommentar.

2006-06-08 @ 01:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback