Puuuh

Ibland är det roligare än annars!

Såhär går det om man sitter i andra tankar när man kör in hos oss!
Vår vanlige DHL-kille hade kört in bakom en personbil och helt i andra tankar glömt bort att bommen stängs direkt efter en bil - då hinner man inte in med en lastbil också... :-D

(japp, det är han själv som står och fotar sitt mästerverk)


Igår skulle jag ta en sväng bort till Eko hade jag tänkt mig, men Murphy ville annat! I lördags körde jag omkring utan problem, men igår var batteriet inte alls med på noterna... Konstigt nog lät det lite annorlunda, som att det inte var helt urladdat och orkade lite iaf.
Fattade misstankar, öppnade motorhuven och skruvade av ett av locken på batteriet - japp, vattennivån var alldeles för låg. Hamnar cellerna ovanför vattenlinjen tappar batteriet ork och laddar ur snabbare och det var exakt vad som hände!
Så nu har jag fyllt på mer batterivatten, investerat i startkablar på jobbet och väntar på att klockan ska bli åtta så Asp kommer förbi med Silversaaben så vi kan kabla lite.

Typiskt nog står bilen med nosen in mot staketet där de bygger vid Torpagatan/Brahegatan, så eftersom platsen till vänster om mig garanterat kommer vara upptagen måste vi knuffa ut åbäket först. Inte nog med att det är uppför (gatan lutar rätt bra från mitten och ut mot trottoarerna) utan eftersom staketet stjäl lite plats i rutorna måste man slå en gång för att komma in/ut i rutorna...
Kul att putta omkring på en tung 240 kombi i den här värmen. :-/


Två dar kvar, sen bär det av mot Göteborg! Ska ut och härja på Donsö i skärgården där det ska drickas en och annan pilsner kan jag tänka mig. :)
Skärgår och skärgård förresten, västkusten har inte mycket till skärgård nånstans. Skulle vara uppåt norra Bohuslän då, resten är bara kobbar och skär utan nån grönska alls. Blåsigt och jävligt måste det va... ;-)


Nu ska jag ta min cd-walkman, min stegräknare (det var en pik i form av en födelsedagspresent från morsan, haha) och knalla runt Munksjön. Eftersom det är så varmt måste det gå extra många kalorier väl?
Då är jag värd att stanna på mAx och fylla på! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback