Helgsammanfattning

Måste bara Machetsa lite... 99mac.se är en site jag mest besöker för att få tips i forumet, men nyheterna går inte av för hackor ibland. Denna gillar jag skarpt!

http://www.99mac.se/index.php/comments/optimus_tangentbord_kommer_1_februari/

*mums*


Såg Liftarens Guide Till Galaxen idag - till slut. Jag fullkomligt avgudar allt vad Douglas Adams skrivit (Last Chance To See är hysteriskt rolig) och det är ju sällan som en film blir lika bra som boken, så jag var lite nervös...
Okej, det är en bra film, inget snack om den saken. Visst, med en helvetes massa CGI och monsterhögar med pengar skulle man kunna göra boken rakt av, men som regissören påpekade i extramaterialet - hur inspirerande är det för skådisen att spela mot en tennisboll på en pinne ("här kommer det vara ett dräglande monster") och en bluescreen bakom?

Samtidigt räddas den av att Douglas Adams själv var med och bearbetade manuset och hittade på nya grejor som inte är med i böckerna. Biten med spadarna som slår dom i ansiktet så fort dom får en idé gapskrattade jag åt, fullständigt lysande!

..och Alan Rickman som Marvins röst - det blir inte bättre än så! :-D


Helgen gick i alkoholens tecken (töcken?) så det stod det härliga till!

Fredag var det baluns grande på Rökerigränd, massor av folk, massor av öl och för säkerhets skull hinkade jag i mig ett gäng groggar också - men så lekte jag och Oskar flipperkulor på vägen hem också...
Lördagen ägnade jag åt att vara bakfull. Vaknade iofs inte förrän vid tretiden och släpade mig runt Munksjön för ett frukoststopp på mAx. Kom hem, insåg att jag måste hitta en buss ut till Pelle där nästa fest var och märkte att jag precis missat en. Nästa skulle gå om en timme, så jag skulle bli lite sen ut dit. Drar iväg ett meddelande på Msn och börjar samla ihop mig för en välgörande dusch när svaret kommer: "Vi har en bil på väg hit, han svänger förbi och hämtar dig om 5-7 minuter!"
Jag har aldrig duschat så fort förut, framförallt inte bakfull... ;)

Nåväl, gratis sprit hos Pelle, vid elva förflyttade vi oss till Harrys (även om jag höll på att bli kidnappad till Karlssons först) och sen blev man onykter igen.

Men nu ska det sovas - jag är lite trött... ;)


Dagens låttips:

250 Kg Kärlek
har kallats Sveriges största undergroundband - om det stämmer vet jag inte, men de har störtsköna låtar! Naken har i princip spelats sönder vid det här laget (Å, å vad det är skönt att va naken, svänga med snabeln och vicka på baken...) men de har fler, lita på det! Brandman är skitkul, Rappare Från Förorten är minsann en liten känga (åt vilket håll får ni lista ut själva) och framförallt röjer de på scen nåt makalöst!
Idag blir tipset Längre Semester - leta rätt på, lyssna, garva!

Kommentarer
Postat av: Majoren

Mja, machets vet jag inte. Optimus släpps nämligen inte uteslutande till Mac hehe!
I vilket fall som helst är det skittufft.
Fanns mera info på sweclockers.com och tillverkarens hemsida: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

2006-01-16 @ 12:43:38
Postat av: StefaN

Nä, såklart den inte gör, men klart jag tar chansen att länka till 99mac! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback