Glömde.

Jag har fått utmaning som ska skickas vidare.

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga dessa korta regler i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

Okej, here we go...

  1. Stå upp och pissa? Aldrig i livet! /me är en stolt sittkissare!
  2. Jag är paniskt rädd för att äta och må dåligt av något som är för gammalt. Två dagar för gammal mjölk? Hejdå!
  3. När jag surfar backar jag alltid tillbaka till dit jag kom ifrån, dvs min hemknåpade startsida och låter webläsaren vara igång, jämt. Läser jag på ett forum klickar jag alltså aldrig på nån "Tillbaka"-knapp på sidan, utan backar med Opera istället.
  4. Jag hatar att inte vara förberedd i något sammanhang. Ska jag åka nånstans där jag inte varit innan sitter jag med kartorna på Eniro och hitta.se innan, letar bra vägar, vad avfarterna kan tänkas heta, ritar pilar och rekar alternativa vägar om jag skulle köra fel. Men så brukar jag köra rakt på också. :)
  5. När det är tandborstnings- och sängdags får Winamp alltid spela några lugna låtar för mig att somna in till. Just nu är det bland annat Pontus & Amerikanerna, Jevetta Steele och Tommy Körberg som får mig att snarka. :)

Nu kommer mitt problem: fem pers ska utmanas, men alla jag känner har redan blivit utmanade...
Däremot vet jag att det är många som läser här utan att lämna spår efter sig, så ge er till känna och anta utmaningen - fegisar! ;)


Dagens låttips:

Det finns många artister som är sorgligt underskattade eller på annat sätt helt enkelt mer eller mindre nonchalerade. Mauro Scocco är en av dom - det är liksom inte fint eller inne att erkänna att man lyssnar på honom, ändå säljer han som smör och alla kan hans låtar utantill...
En liknande sits har mannen med hatten från Trollhättan. Peter LeMarc har knåpat musik i många år, men har inte riktigt fått det erkännande han förtjänar, antagligen mycket beroende på att han inte trivs med att stå på en scen. Just nu rullar (jag ska) Gå hel ur det här från LeMarcologi i bakgrunden - lugnt, soft, skitbra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback