Fruntimmer...

Ja, nu kan man nästan ana vad detta ska handla om, va? :P

Dagen började som en dag aldrig har börjat förut - garanterat! Pang bom var jag klarvaken vid halv åtta efter en dålig natts sömn och det var ju bara att ge upp. Av nån fullständigt outgrundlig anledning fick jag för mig att varva Munksjön det första jag gjorde på morronen, så det gjorde jag. Sen kom jag hem och käkade ett lass mackor.

Planen för dagen var bilmekande - eftersom jag fått igång lamporna är det Operation Sänka CO-halt som gäller nu. Förra året låg jag preciiiis på gränsvärdet och det lär ju inte vara lägre i år, så jag hade bestämt mig för att se över motorn lite. Asp var inne på samma linje med Saaben, så vi åkte till Mekonomen och jag gick därifrån med en sexhundrakronorskasse med fördelarlock, rotor, tändkablar och tändstift.
Det var bökigt (och makalöst skitigt) att byta det hela, men när jag med hjärtat i halsgropen vred om tändningsnyckeln efteråt (satte jag verkligen kablarna rätt nu?) hoppade motorn igång som om den vore varmkörd. :)

Nu har jag förbättrat oddsen, nu ska CO-halten ner på riktigt! Hur mycket etanol kan jag hälla i utan att den tappar ork? 10%? 20..?


Mardi Gras.

Skoj tema, men brudarna var inte riktigt med på noterna på det här med beeds... Inte ett enda bröst fick jag se! *damn*
Däremot dök ett gammalt ragg upp och visade sig snabbt vara hångelvillig. Najs tänkte man och trodde man var home safe, men inte då. "Nu måste jag leta rätt på mina polare för där ska jag sova" *poff* borta...
Hey, say what?

%"#/"%"#¤!


Dagens låttips:
För ett gäng år sen kom en svensk film om livet i skuggan av Andra Världskrigets utbrott vid namn 1939. Från denna film plockar jag en låt av Zemya Hamilton. Min arm omkring din hals är en stillsam ballad, lite i stil med vad som faktiskt var populärt på den tiden.
Suverän fem-i-två-låt på vilket dansgolv som helst! ;)

Kommentarer
Postat av: oskar

Home-safe, shit vad kul. Better luck next time old chap!!

2005-10-06 @ 14:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback