His armband proved he was a red, Torres Torres...

I helgen bär det av till Jönköping och Puckos Födelsedagsfest som arrangemanget officiellt heter. Om en månad bär det av till stan igen, det är ju Syndafloden igen och som sagt, när det väl är utlandsfest på "hemmaplan" efter alla dessa år vore det väl fan om man inte masade sig dit...

Så idag anmälde jag ett litet lag bestående av me, myself and I tills det ramlade in tre till, en frivillig och två "frivilliga", haha...


Bilen börjar jag få fason på, i helgen bytte jag slangen till vevhusventilationen och det har förbättrats något i alla fall, nu luktar det inte avgaser i kupén när man står på tomgång! :-D
Skruvade lite på inställningen till halvljuset och det ser i alla fall mycket bättre ut, om det är ojämnt är det såpass lite att jag inte ser det med blotta ögat.

När jag var i GDS-hallen råkade jag få en plats med lyft, så när jag var färdigskruvad under motorhuven hissade jag såklart upp bilen och kollade bromsarna bak. Justeringen för handbromsen sitter jävligt bökigt till mellan karossen och en av ljuddämparna, men jag lutar åt att byta bromsbackarna helt istället, lika bra det.
Med lite tur kan jag och farsan ta oss in på hans gamla jobb och vara i garaget där och meka, det är både varmt och gratis!


Veckans glädeämne var gårdagens match mellan Liverpool och Chelsea! Tokpress av 'Pool mest hela tiden, faktiskt ett ganska oväntat stort övertag och jag bara väntade på ledningsmålet hela första halvlek, men det stod 0-0 i halvtid.
En kvart in satsar Alonso och Lampard på samma boll, de smäller ihop, domaren blåser, jag funderar på vem som får frisparken där och Lampard blir utvisad - rött direkt! Okeeej..?
Jaha, tack så mycket då, Liverpool börjar pressa hysteriskt allt medan Chelseafansen är galna eftersom Gerrard i en tidigare liknande situation bara kommit undan med en tillsägelse.

Chelsea försvarar sig desperat, framförallt backen Alex räddar hur många skott som helst, slänger sig och täcker på rent hockeymanér... Men i 89e får Arbeloa bollen på vänsterkanten, matar ett inlägg, Torres springer in framför just Alex och nickskarvar bollen i mål! Jubel och fröjd!
Två minuter senare dribblar inbytte Benayoun in i straffområdet och serverar en helt fri Torres som bara har att bredsida in tvåan. Mera jubel!

Strax efter har Benayoun bollen nere vid hörnflaggan och stretar för att fördriva tid och kanske få till en hörna eftersom han har två Chelseaspelare som hänger i ryggen på honom. Efter några sekunder tröttnar tydligen Bosingwa och sparkar Benayoun i korsryggen så han faller huvudstupa över boll, hörnflagga och närmsta fotograf. Assisterande domaren som står bara nån meter ifrån river upp flaggan och jag står och hoppar i soffan - nu jävlar kommer det i alla fall ett välförtjänt rött!
Nähä, frispark till Chelsea..?

Man kan inte på något sätt påstå att domare Riley hade koll igår...

Trots det var det en välförtjänt seger för Liverpool. Bland mycket annat hade Chelsea första skottet på mål i 75e...


Nu ska jag slappa lite innan det är dags att nanna kudde igen.

Kommentarer
Postat av: Jojjo

Ses på fredag! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback