Ge mig en öl, så ska du se jag vaknar till

Det finns många roliga sporter varav de flesta, åtminstone enligt undertecknad, bäst avnjuts från tvsoffan eller läktaren - men vissa ska fan upplevas.

Den Tyska Milen - ett fabulöst fylleslag i idrottens namn. :-D

Sedan har vi Tunnelbanerace som det finns två varianter på.
Antingen den mer seriösa där man hoppar av vid varje station, uppsöker ett sunkhak (där biran kostar under två tjugor alltså) och hinkar i sig en stöl så snart man kan och vidare till nästa station!
Budgetvarianten och även den som är lite aggressivare är att hoppa av på stationen och på perrongen peta i sig en enhet ur den medhavda kassen och sen på nästa tåg. Här kan det gå undan på alla möjliga sätt! Många har sett sig kallade att börja ute i Hässelby Strand, men få äro utvalda att nå målet på T-centralen, 22 stationer senare...

Detta kan varieras i all oändlighet, exempelvis att börja uppe vid Wenner-Gren Center och arbeta sig Sveavägen ner och ta en öl på varje ställe man hittar innan man är vid Sergels Torg. Sveavägen är jävligt lång.
Götgatan kan bli ganska så elak också, avsevärt kortare, men beroende på hur man räknar Medborgarplatsen kan det bli nog så många hak.

Jag vill minnas att vi planerade en långväga förfest i Jönköping nångång, börja längst nere på Torpa hemma hos den som bodde där, hinka en öl, vidare till nästa person något närmare stan, en öl där och så vidare - men vi lyckades aldrig genomföra det...

Kommentarer
Postat av: Frida

Häftig blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback