Ha, jag klarade mig!

Lite öde i tidningarna i år tycker jag, det brukar vara mer aprilskämt än såhär...

I Metro hittade jag i alla fall två, dels en om att de ska släppa VIP-månadskort på SL, tusen spänn istället för sjuhundra, med garanterad sittplats på bussar, tunnelbana och pendeltåg, komplett med tågvärdar som ser till att inga andra använder sätena...
Nummer två var att SL skulle kriminalisera att stå till vänster i rulltrappan - som alla vet står man till höger och går till vänster! Enligt texten var det för att effektivisera genomströmningen i tunnelbanan så att man inte missar tåget och kommer försent. Dessutom skulle det sättas upp stora skyltar, larm skulle ljuda om någon gör fel och det skulle även målas i rulltrapporna "så att alla lantisar lär sig nån gång"... Fan att det var ett aprilskämt... ;)


Nyss hittade jag ett till på Systembolagets hemsida när jag var inne och rekade inköp inför helgen. Läs och njut om
den nya sortens bag-in-box. :-D

Däremot har Systembolaget tackat nej till ett glas som släpper ifrån sig alkohol för att – enligt uppgift – förstärka lättöl.

– Det visade sig ha effekt på allt som hälldes i, vi skrämde till exempel upp vanlig mjölk till 9 procent! berättar Berger Ogden på Systembolagets laboratorium.


Stor humor!


Mycket sport nu, idag var det första finalmatchen mellan HV71 och Färjestad! Jag trodde det skulle bli hårt, men efter en rent makalös första period ledde HV med 2-0! Ställningskrig i andra och i tredje går de ifrån till 4-1 och en kanonmatch av Liv i målet. Det här ska nog gå bra... ;)


Till sist har jag funderat lite till kring helgen som var, det var ju en del som hände. Först som sist ska sägas att jag hade jävligt kul, även om det kanske inte riktigt framgick... Alltid lika skoj att träffa hundfanatiker, tjocka (och gamla!) fikafanatiker och annat pack, haha...

Jag rotade runt lite i mp3samlingen efter något som sätter ord på vad jag känner om resten och jag tror jag återanvänder Robyns text från november:


For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And now I'm helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine



Spot on.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback