Hejdå Inter! :D

Nu har det varit lite mycket ett tag...

Datorn håller på att uppgraderas en aning, shoppade processor och internminne på Webhallen igår och i morron kommer förhoppningsvis moderkortet från Komplett. Blir skoj att sitta och skruva med medan tvätten går i morron.

Helgen tillbringades i Jönköping på Syndafloden, stans första utlandsfest sen 2000 - dvs inte den första utlandsfesten överhuvudtaget som toastarna påstod på sittningen... Men helt okej fest för att vara första gången, dock lite tragiskt med det totala alkoholförbudet i sovsalarna. Men det gick ju att få i sig drickat i alla fall!

Nyss slog Liverpool ut Inter ur Champions League och det var stort jubel i soffan! Då var bägge italienska lagen borta medan samtliga engelska lag har kvalificerat sig för kvartsfinalerna. Mer fotboll och mindre filmande och gråtande med andra ord. ;)

Javafan, de filmar ju så mycket de orkar - sånt retar vansinne på mig! Som Inters högerback idag, han löpte mot kortlinjen och jagade en studsande boll som Kuyt också var ute efter. Lite kubbning givetvis och när bägge gick upp för att möta bollen med skallen fick backen Kuyts armbåge mot skulderbladet. Svårt att undvika det iofs då han själv hade armarna bakåt runt midjan på Liverpoolspelaren... Men han gick i däck, tog sig om axeln och skrek som om han minst brutit nyckelbenet...
Femton sekunder senare var han på benen och sprang som fan igen.

Ord kan inte uttrycka min avsky för sådan jävla spelförstörelse...


Nästa helg bär det nog av söderut igen, fick två friplåtar till Custom Motor Show och det tjatas ju om fest igen... Jaja... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback