Snart är jag kanske inte så naken längre

Fick för mig att kolla statusen på min mobilreparation idag, men det var inte så lätt. När jag lämnade in den i 3butiken hade deras skrivare kajkat ihop, så jag fick en handskriven lapp med serviceordernummer, vilken mobil jag lånat osv. Men det stod inte vilken verkstad den skulle skickas till.

Idag började jag titta runt på tre.se för att klura ut det hela, men det enda jag hittade var en text om att "på din serviceorder finns en länk till verkstadens statussida". Jo, men jag fick ingen sån länk på mitt handskrivna papper.

Okej, ett mail till tre borde ordna biffen - men det finns fan inte! Hur jag än letade på deras sida fanns bara beskedet att man skulle ringa till kundtjänst om man ville nåt. Inte ens ett kontaktformulär finns det! ..och sitta i telefonkö för en sån simpel grej gör jag bara inte.

Skam den som ger sig, in på Prisjakts forum och sök! Efter lite prövande hittade jag ett inlägg från en missbelåten typ som inte gillade ett företag som heter Anovo. Hm. En snabb Googling gav vid hand att de servar mobiltelefoner - bingo!

In på sidan, knappa serviceordernummer, enter...

Status: Produkten kommer att bytas ut mot en utbytesenhet som är beställd.

Hoppsan! Får jag en helt ny lur då? :-D
..eller så har de beställt en ny högtalare (det står ju inte vilken produkt det handlar om) eller så får jag ett utbytesex.

Vi får se. 

Tur att man vågar lämna in sin mobil i 3butiken, eller vad säger du, Lutten? :P

Kommentarer
Postat av: Lutt

Haha, men dom får ju sluta ha så söta små stjärtar där inne så jag kan klara av att lämna i den.. Det är farligt för mig med lammkött a la rock n roll.



Men men, en vacker dag så skall jag fixa det, jag lovar (när det står en tjej i kassan :) )

2008-07-21 @ 10:58:05
Postat av: StefaN

Du får väl sluta gå in bakom deras ståbord och glo då. ;)



För övrigt står det "Status: Undersökning/reparation av produkten pågår" på sidan nu och en kommentar om utbytestelefon. Hm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback