Snäll matta?

Jag hittade många presenter på hallmattan när jag kom hem idag!

Först låg det ett kuvert där som jag efter lite skärskådande insåg att jag verkligen längtat efter! Öppnade det andaktsfullt, läste det noggrant och där satt det - mitt årskort inför nästa säsong på Råsunda! ;)

När jag återvände till hallen märkte jag av lite fler presenter där, i form av slipdamm från spånskivor... Farsan har varit här och fixat till överskåpet nämligen, det blev lite tweakande eftersom taket är lite speciellt - där väggen möter taket är det inte någon skarp 90-gradersvinkel utan en mjuk övergång. Ser coolt ut, men är högeligen opraktiskt när man ska ha dit ett överskåp som ligger dikt an mot taket...

Men efter en vända med dammsugaren (som stod framme i dammet, inte ofta man dammsuger dammsugaren!) såg det anständigt ut igen.


Nu har jag förresten fått tummen ur och pröjsat Skiweek, så nu finns det ingen återvändo. Jag kommer för första gången i mitt liv sätta min fot i en skidbacke. På vintern that is, har kutat upp och nerför skidbacken vid vattentornet på Ekerö alldeles för många gånger i jumpan...
Så det blir ju lite spännande! Jag kommer vara en sån total newbie så ni anar inte, noll koll på vad man har på sig, hur man gör i liftar, rubbet. Fast jag vet hur man ramlar. :)

Men eftersom det är ett studentarrangemang (ja Mats, det är dags igen!) så finns det reservplaner i form av pulkor, sopsäckar, you name it!

Plus floder av öl. :-D


Apropå öl borde jag svänga förbi Bolaget och fylla på med sånt och apropå det fick jag en present till idag - lönen trillade nämligen in på kontot vid midnatt!

Så nu kan jag köpa dyra julklappar till mig själv, hahaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback