Oh yes!

Tog en rövare idag och stack upp till Kinnarps Arena för att se om det fanns några outhämtade ståplatsbiljetter. De börjar släppas en halvtimme innan nedsläpp, så ungefär då landade jag utanför med hockeybussen (naturligtvis linje 71, haha) och siktade på kön till biljettluckan. Men innan jag ens hunnit ställa mig där frågar en nisse mig om jag vill köpa en biljett? Öh, jo, visst...
Det visade sig vara sittplats på femte raden och eftersom han fått den genom firman så kunde jag få den billigare än vad det egentligen kostade. Kom igen bara!

Så jag hamnade på en kalasplats på femte raden, gott om benutrymme, precis där långsidan började svänga in mot HV-klacken och givetvis bredvid killen som sålde biljetten till mig. Det visade sig att han hade järnkoll på hockeyn, bra koll på fotboll och en son som var snubblande nära juniorlandslaget i hockey - så vi hade ju att snacka om...
Jag hade blivit erbjuden biljetten eftersom hans dotter hade fått förhinder och han i sin tur hade fått biljetterna genom sitt företag och om det vart nån plåt över under slutspelet, skulle jag vara intresserad då?
Gissa en gång. =)

Sen hamnade jag på Karlssons och träffade återigen en massa folk för en gångs skull.


Klockan 14.00 i morron lördag är jag på O'Learys, för då kommer Man U få pisk av Liverpool på Anfield Road, bara så ni vet... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback