Av alla jävla skitmål...

Det vart inte öl och fotboll på O'learys idag, det vart stor cola och fotboll - vätskebalansen var inte helt återställd från gårdagens eskapader kan man säga.

Matchen började bra med ett mäktigt övertag för Liverpool, även om det var en hel del höjdbollar in mot Kuyt och Bellamy i början, vet inte om ytterbackarna/yttermittfältarna hade glömt att Crouch började på bänken? ;)
Skulle tippa på 60-40 till Liverpool i bollinnehav i första.

0-0 i paus speglade inte matchbilden för fem öre och en bit in i andra satt minsann bollen bakom van der Saar! :-D
Dock så dömdes det helt riktigt bort för offside, men det var den dummaste offsiden jag sett - i förstaläget var de bägge Liverpoolspelarna inte offside, men van der Saar lämnade retur och då studsade bokstavligt talat bollen fram och tillbaka mellan deras ben och trots att de var bara nån meter ifrån varandra såg linjedomarn att den ene var bakom backlinjen... Suuuuck...

Vid ännu en hörna i andra halvlek snackade jag och Robban om att det måste vara Liverpools tionde hörna eller nåt och strax därpå kom en skylt som bekräftade det: 10-2!

Mindre än tio minuter kvar, Alonso och Scholes (den spelare jag avskyr mest i hela Premier League tror jag) kämpar om bollen, de sliter i varandra för att få fördel på bollen och Scholes tycker tydligen att Alonso drar lite mycket i honom för han vänder runt och avlossar en sån högersving att hade han träffat hade Alonso garanterat gått ner för räkning - han var bara några centimeter från hakan med näven.
Rött kort direkt!

Liverpool pressar utav bara helvete, Crouch är inbytt sen ett tag och det regnar höjdbollar in i Uniteds straffområde, men utan resultat. Fyra minuters tilläggstid.
Ajdå, frispark snett utanför Reinas straffområde, direktskott, han tar den men returen ramlar ut framför fötterna på en spelare i vitt och sen gick rullgardinen ner...

Det var en hel del fina sviter som sprack iom 0-1 hemma, första insläppta målet på tre-fyra matcher, första förlorade sen i höstas, första hemmaförlusten sen 2004 (!) och så vidare...

Men inte ens den mest inbitne Unitedsupporter kan hävda att det var en rättvis seger - Liverpool ägde i stort sett hela matchen, men Uniteds äckliga förmåga till tur räddade deras arsle även denna gång.


Nåja, förlusten kan jag ta, men det som retade mig mest under matchen var ett gäng i röda tröjor (dock inte med Carlsbergloggan på) som satt och skrek vid baren. Ja, jag menar skrek. Det var ett jävla liv, ungefär som en annan sitter och skriker på matcher ibland, fast med den lilla skillnaden att då sitter man på läktaren. De kunde inte ens skylla på att de var packade...
Vid målet sprang en rödhårig typ med Scholeströja (sic) runt hela baren, skrek ännu mer och slet i tröjan i höjd med klubbmärket. Han såg inte glad ut heller, inte "tjoho, vi gjorde mål" utan han såg arg ut, typ "ha, där har ni, era jävlar"...
Då har man missuppfattat allt med fotboll. Tragiskt är bara förnamnet.


Förresten, med Sami Hyypiä från Finland, John Arne Riise från Norge och Daniel Agger från Danmark, är det inte hög tid för en svensk på Anfield Road? ;-)
Det finns förvisso en 17-åring i juniorlaget, men det räcker ju inte!

Kommentarer
Postat av: Spindel

Men Stefan, du borde väl ändå veta att Alonso är med i F1, och inte i fotbollens (förvisso underbara men ändå konstiga värld) värld och inget annat!

2007-03-04 @ 02:58:19
Postat av: StefaN

Ajaj, Spindelmannen missar fullständigt att det finns fler spanjacker som heter Alonso, exempelvis Xabi Alonso i Liverpool FC. ;)
För övrigt kommer Kimi äga F1, dessvärre sitter han i en Ferrari (urk) numera, men Kimi är alltid Kimi...

Fast det blir intressant att se hur det går för Alonso i McLaren, de har ju haft "lite" problem med materialet de senaste åren...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback