SS - Ondskans Mäktiga Redskap

Så heter en bok av Guido Knopp som jag just läst ut. Spontanköp på förra årets bokrea för 99 spänn och det var välinvesterade slantar vill jag lova!

SS och i synnerhet Waffen-SS var ett gäng i svart som har ett minst sagt blodfläckat rykte och efter att ha läst denna bok är de i mina ögon mer blodindränkta än någonsin innan...


SS-ledaren Heinrich Himmler, Reinhard Heydrich som genomförde den "slutliga lösningen på judefrågan", Josef Mengele, "Dödsängeln från Auschwitz", som utförde sina bestialiska experiment på fångarna - dessa och många fler målas upp med svarta färger i boken, exakt vad de gjorde och trodde på.

Vad som jag upplevde som mest chockande är att efter krigsslutet stod Vatikanen till tjänst med falska papper så att krigsförbrytare i tusental kunde fly Europa, företrädesvis till Hitlervänlige Peróns Argentina! Högt uppsatta biskopar, arbetandes nära 'den heliga stolen', hade fullt upp med att hjälpa nazister på flykt. Så länge de påstod sig vara katoliker var det inga problem...



Slutklämmen i boken handlar om sammanslutningar som fortfarande idag hyllar de nazistiska idealen, har SS-ledare som förebilder och bildar vängrupper med gamla SS-ledare - allt för att förhärliga dåden inför och under Andra Världskriget.


"
Tillsammans grundade de flera tvivelaktiga föreningar och upprättade hem som författningsskyddet klassificerade som "de mest betydelsefulla tyska undervisningsställena för gamla och nya nazister från in- och utlandet". Hon håller tal där hon predikar nazistiska åsikter för sina lärjungar. "Ingen jude har blivit ihjälgasad i Auschwitz, överhuvudtaget fanns det inga gaskammare."
(...)
Man sprider öppet militant propagandamaterial, organiserar möten för högerextremister, bildar täckorganisationer i alla tyskspråkiga områden och tillhandahåller den ideologiska skolningen åt lovande unga förmågor. Dess tidning ... sprider öppet antisemitisk hetspropaganda, förnekar Förintelsen, propagerar för militant rasism och förhärligar Tredje Riket.
"Mänsklighetens stora frågor blir allt mer angelägna i vår tid. Adolf Hitler har visat oss vägar till deras lösning", hetsar kampbladet, och "Upprättandet av Fjärde riket förblir tyskarnas mål". Hur betydelselöst sådana påståenden än kan låta i ett pluralistiskt samhälle visar de att SS förgiftade tankegods fortfarande består - och inte minst bär frukt hos tonåringar.

Fortfarande finns det tusentals sidor på Internet där man förhärligar SS.

Fortfarande drar ungdomar omkring på gatorna med läderstövlar med SS som förebild.

Fortfarande trakasseras människor på öppen gata eller utsätts för mordbrand i sina hem - som 1992 i Rostock-Lichtenhagen, då en rasande mobb härjade i tre dagar och satte eld på en flyktingförläggning medan ortsbefolkning och polis bara tittade på.

Fortfarande används ordet "jude" offentligt som skällsord.

Fortfarande står begreppet "Kameradschaft" (kamratskap) på samma sätt som på SS tid för gemensamt utövat våld.

Så länge vissa delar av Tyskland utgör en fälla för invandrare, så länge eutanasiprogrammens land trakasserar handikappade, så länge ideologiska orosstiftare svärtar ner demokratin, så länge datorspel som "KZ-Rattenjagd" (råttjakt i koncentrationslägret) hämningslöst driver med Förintelsen - så länge har SS osaliga ande inte slocknat.

Därför är historien om SS också historiens varnande exempel till eftervärlden.
"


Mest talande är nog egentligen att Waffen-SS i början hade stenhårda "ariska" krav på de som ville gå med, man var tvungen att visa upp ett släktträd tillbaka till år 1800 för att visa sig renrasig och så vidare, men allt eftersom att stridslyckan vände (och inte minst att Waffen-SS ville vara elitförband men inte hade de militära kunskaperna och därigenom mestadels blev slaktade vid fronten) gjorde att kraven lättades allteftersom, så till den milda grad att det till slut fanns ett muslimskt SS-förband på Balkan - så länge man inte gillade kommunister eller judar var man helt plötsligt välkommen i SS...


Där ser man hur mycket deras "ideologi" var värd - och sånt går folk och tror på idag! Jösses...

Kommentarer
Postat av: lutten

What ...!! DU!?? Välkommen in i SS-världen min vän :).

Postat av: eric åhman

det här var dålig information tycker jag ni var ju dåliga ni borde inte vara me på internet

2008-03-20 @ 10:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback