Nu är det bestämt

AG är bokat sen länge, Lunda hoppades jag på och sen kom Flummen in och rörde till planerna...

Men sen handlar det om att få ledigt från jobbet också, inte helt enkelt när man bara är två med samma uppgift och vi dessutom turas om på lördagarna, dvs varannan lördag jobbas det.

Dessutom har jag inget kårleg längre och missa nationerna när de andra har möjlighet att komma in där blir bara dumt. Antingen håller jag dom ifrån det roliga eftersom jag inte kommer in, eller så får jag hitta på nåt annat istället.

Sista spiken i kistan är att både AG och Lunda ligger på "min" lördagsvecka, medan Flummen inte gör det.
Exit Lundakarnevalen alltså. Trist som fan, men å andra sidan tror jag inte vi kan ha roligare än vad vi hade för fyra år sen... :)


En liten rättelse från i morse: Det är ingen serie av finalmatcher i innebandy - det är en enda final i Globen, ungefär samma upplägg som i bandy med andra ord, med finalen på Studenternas i Uppsala. Det hade jag glömt bort.


Sedan har det bestämts av högre ort att jag ska på Pirates of the Akademien i morron. Jahapp. ;)
Fast så mycket sjörövare blir det inte av mig - har inget sånt hemma och hinner då rakt inte fixa nåt i morron...

Eftersom Uffe är i Stockholm på tvådagarsmöte och Fredrik är ledig inför sin lördag blir jag solokvist i morron - jävlar vad det blir till att jobba!
Positivt dock, jag kan lyssna på Match utan att riskera att nån annan byter till värdelösa Rix helt plötsligt... :-D


Men nu blir det ett avsnitt av Veronica Mars innan det blir kudden - måste ju ha nåt vackert att drömma om, haha...


Dagens låttips:

1998 släppte Pontus & Amerikanerna Kasino efter några år av tystnad. Efter Följer Ett Spår, uppföljaren till Via Satellit med jättehiten Min Bror Och Jag, splittrades bandet, trummisen Vasa ägnade sig åt ett annat band medan Pontus och Peter fortsatte samarbeta. Så kom 1998 och Vasa var med i gänget igen.
Singlarna gick en del i radio, men albumet gick de flesta förbi dessvärre. Sistaspåret tror jag inte släpptes på singel, men det är väl värt att lyssna på i alla fall. En Tennsoldats Protest är en söt, lite melankolisk sång med lågmälda instrument där en speldosa är det mest framträdande... :)

Kommentarer
Postat av: Lexie

Skoj att du kommer. Som det ser ut nu blir det en liten sittning.. Men det ska nog bli skoj! :)

2006-03-29 @ 08:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback