Bilar bilar bilar

Okej, några snabba ord om helgen.


Full kareta mot Stockholm efter jobbet i fredags, dock med pitstop på mAx först såklart. :)

Asp och jag tillbringade ett antal timmar på Stockholms Bilsalong (som är det schangtila namnet på spektaklet) och där Björn dök upp efter en timme. Mycket att titta på och nästan lika mycket att drömma om...

Saabs konceptbil ser verkligen underlig ut, men vi kom snabbt fram till att den inte blir nån favorit bland bankrånare - att stänga dörrarna tar en halvminut, hahaha...
Volvo C30 ser väldigt lovande ut, dock blir väl priset i premiumklass dessvärre...
Audi S8 var stor, hade stor motor och orsakade stort habegär. Dock behövs en plånbok i den större storleken, något som gick igen bland det mesta som vi drägglade över. Maserati, Lamborghini, Scania... ;)

En bil som faktiskt började närma sig en rimlig gräns för införskaffande var Seat Leon. Jag körde Seat Toledo på bilskolan och gillade skarpt den pigga spanjoren. Leon är en relativt liten bil, men med innerutrymmen man inte trodde var möjliga. När jag satte mig bakom ratten och min vana trogen skickade stolen längst bak fann jag mig sittandes med nästan raka ben och fick dra fram stolen en aning. Det händer inte ofta i bilar mindre än Volvo V70!
Förvåning nummer två uppenbarade sig när Asp satt fram och jag klev in i baksätet - och fick plats!
Seat Leon Rikard Rydell Edition för 200 000 - den vill jag ha! =)

Citroen C1 var inte lika rymlig kan man säga. Jag satt i baksätet, Asp krånglade sig in bakom ratten och helt plötsligt satt jag som i ett skruvstäd - jag kom absolut ingenvart! Björn (2 meter) satt i passagerarsätet och mumlade nåt om att "det här funkar fan inte", så vi tre välväxta pojkar tog oss ur bilen till omgivningens stora ögon. "Satt de i DEN bilen??"

På kvällen inspekterade vi de kolorerade persiennerna (fråga inte) hos Kaj och Frida, sen blev det Charles Dickens vid Medborgarplatsen för mat och öl, sen ett hak på Västerlånggatan i Gamla Stan som specialiserat sig på whisky och fatöl från småbryggerier och till sist en irländsk pub vid Adolf Fredriks kyrka.
Sen åkte vi hem efter en lång dag.


Igår hade jag strikta order från morsan att hälsa på syrran för att se henne i hennes välsignade tillstånd och jävlar vilken kista! Det är en bit kvar (27 maj), men redan nu begriper man att det blir en stor klump... :)


Sen blev det sen hemresa, stört i säng och upp och jobba...

Nu ska jag käka middag och se på fröken Mars! ;)

Kommentarer
Postat av: Tess

Saknade att sjunga med i alla låtar och fåna mig tillsammans med dig som vanligt på sexfesten i lördags!

2006-04-03 @ 07:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback