Anti anti anti

Ibland bara kvittar det.

Man försöker men kommer ingen vart.


(yes, mina damer och herrar, ni beskådar en twarsvacka...)


Vad gör jag här egentligen? Har kommit till den bisarra insikten att jag måste distansera mig från studentlivet för att överhuvudtaget kunna få ett "normalt" liv, men det innebär också att - i princip - kapa banden till varenda jävel jag känner i stan...
..och vad gör jag i stan när jag inte känner nån här?

Det riktigt ironiska är dessutom att om jag inte fått jobbet på K-Rauta hade jag bestämt mig för att på allvar börja söka jobb i Stockholm. Jobb först, så den första tiden hade man väl fått bo i kappsäck hemma på Ekerö, men som en förberedelse inför lägenhetsletande hade jag fixat login till Bostad Stockholms onlinetjänst.
Av det blev det intet.

Att jag faktiskt är kvar får jag sätta på envishetens konto, jag har intalat mig att inte flytta härifrån förrän jag har min examen, men de bägge fempoängare jag har släpande går knappast längre och en uppsats är inget man skiter ur sig i en handvändning - ens om man har ett ämne... För min del är det en massa inläsning på teorier som måste till innan jag kan skriva en stavelse...
Alltså har jag börjat inse att det kanske inte blir så mycket av den där uppsatsen trots allt. Fan.

..och om nu uppsatsen skiter sig inställer sig återigen frågan: vad gör jag här?


Well, det ska erkännas att Akademien har ett stort plus: alla galanta damer därnere! Dock är det mest ögongodis numera, för jag gick fan i mellanstadiet när de föddes... Med detta sagt är jag inte "gubbsjuk" eller nåt sånt, jag skiter väl i hur gamla folk är om de är glada och trevliga - men det är rent ut sagt ett jävla tjat om hur gammal JAG är... "Haha, du är ju jättegammal", "vem är äldst då - jajustdet, det är ju du", "du är ju äldst som vanligt" - repeteras in absurdum.

Jag vet hur gammal jag är och behöver inte bli påmind om det hela tiden, tacksåmycket.
Framförallt är det inte något som behöver basuneras ut till allt och alla utan att jag bett om det. "Visste du inte det, han är ju hur gammal som helst" är säkert ett skämt i all välmening (liksom exemplen ovan), men allt kan gå för långt. Dessutom har folk en tendens att uppföra sig annorlunda efter de fått reda på hur gammal man är, det är som om man har nån ful smitta när man ramlat över 30-strecket.


Så man kanske inte kommer träffa någon därnere då. Men ute på stan då? Jodå, där finns det också galanta damer, men även här finns det hakar... Fan vad det kostar på krogen! Bo ensam med ett inte så högavlönat jobb, då får man jävlar vända på slantarna som vore man levandes på studielån igen...


Lördag och utgång? Eller hur... Just nu är det en tight budget för resten av månaden som gäller. Skåpsupa möjligtvis. ;)

Schlagern fortsätter jag bojkotta - jag vill ha tillbaka Anders Berglund och orkestern!

Förra veckan råkade jag se spektaklet på J's förfest och jublade faktiskt högt - när The Poodles tog sig vidare!
Den här veckan hoppas jag på Günther, tänk han eller pudlarna i Aten, hahaha...
Däremot hoppas jag det går åt fanders för Carola. Dels avskyr jag per definition när hypen går igång och folk höjs till skyarna utan större anledning än att en krönikör råkar gilla dom. Dessutom tål jag inte människan.

Ta uppladdningen inför kvällens delfinal. Som stor tidningskonsument har man ju inte kunnat undå att blaskorna drar på för fullt inför detta, men det slår snett! Anders Nunstedt i Expressen har tjatat i veckor om att Carola är tillbaka i schlagern, att Carola är så bra, att Carolas låt är jättebra, att Carola självklart vinner kvällens delfinal och skulle Carola missa Globen är det tidernas skräll...
Hon får utrymme och spaltmeter som de andra deltagarna bara kan drömma om, vi är väl några (hoppas jag) som ogillar det hela tack vare omfattningen, men vad tycker gemene man? Jo, de blir positivt inställda till Carola innan hon ens klivit ut på scen!
Tvi vale.


Nej, jag ska ägna mig åt att se ett avsnitt av Veronica Mars och njuta av Kristen Bell (guuuuudars vad snygg hon är...), där har vi en tjej man kan lita på! ;)

Sen ska jag läsa min Stockholmsbok och sen blir det kudden, lördag eller inte.


Nåja, jag har tvättat en maskin idag i alla fall, det var ju bra.

..och i morron är det Formel 1 igen! Go Kimi!

Kommentarer
Postat av: Tindraz

Jag är inte rädd för din 30års smitta, så du får en stoooor kram av mig! *KRAM*
Hoppas verkligen att du inte lägger ner allt studentliv. Akademien skulle bli mycket tråkigare utan dig.

2006-03-11 @ 23:11:48
Postat av: Lexie

Jag håller helt och fullt med Tindraz. Akademien vore en mycket tråkigare plats utan dig och vad spelar egentligen åldern för roll? Trivs i ditt sällskap!

Postat av: *Bull*

Hmm.. jag känner igen det där, då jag råkade födas ganska tidigt på året, vilket innebär att alla mina vänner kallar mig för gammal, då de själva inte har fyllt än.. Visserligen är det inte 30-års smittan som härjar, utan 24-års modell, men den är inte speciellt rolig den heller! =/

2006-03-13 @ 17:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback