What the fuck!

Vad är det för fel på DJ:sarna av idag? Pelle hade ett litet önskemål idag på Harrys, men inte då - han hade inte Rosa Helikopter med Peaches! Vafan! ;-D

För övrigt var det faktist bättre förr - på en punkt i alla fall...
Innan Akademien byggde om och skaffade Nya Puben var stora dansgolvet öppet jämt och de DJs som rockade fetast var Törnvall och Fjump - såklart! Men det bästa var att efter tolv var det hångellåtar every hour on the hour!
Mellan tio i och fem i tolv kom det alltid några lugna låtar, samma sak strax innan ett och strax innan två - hur trevligt som helst att få krama lite på flickor. :)
Naturligtvis hade man järnkoll på det där och häckade i baren eller i Rökerigränd fram till typ tjugo i, då gled man in på dansgolvet och röjde på och sen kom det helt plötsligt en lugn låt? Nämen så synd... ;)

Men hur är det idag? Dunkadunka fram till fem i två då en lugn låt kommer eftersom de "måste" spela en då och sen tänds lyset och gå hem för fan. *suck*


Dagens låttips:


Nånstans på nätet skedde en omröstning för ett tag sen om tidernas bästa gitarr-riff. Given etta brukar vara Smoke On The Water med Dire Straits eller nåt med Creedence, men den här gången välte världen.
Alla har vi hört inledningen till Sweet Child O'Mine med Guns N' Roses och jajabullar, det var den som tog hem omröstningen! Helt rätt, riffet är suveränt och det är dessutom en jävligt bra låt! :)

Kommentarer
Postat av: Tess

Minns Rosa helikopter-tiden på kåren... det var tider det! Fast ibland blev man vansinnig på PMS i baren när den kom 7 ggr i rad ;-)

Postat av: StefaN

Hahaha, gissa vad jag och Pelle satt och snackade om igår? PMS-revival!
Jag, Pelle och Mårten i en egen bar! Herregud... :D

2006-01-07 @ 11:00:32
URL: http://midnatt.blogg.se
Postat av: *Bull*

Jaja, klaga på den stackars Dj bara.. *Ler* Jaja, trevligt att se dig iallafall trots kön i garderoben.. hann liksom inte riktigt med...

2006-01-07 @ 17:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback