Hjältar, tyskar och tomtar



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Idag tar vi av oss hatten och ägnar en stund åt en legendars minne - det är på dagen 25 år sedan Mark Chapman lyssnade för mycket på några röster i sin skalle och sköt ihjäl John Lennon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



Sedan kan vi tycka illa om tyskar en stund också. Det har tagit mig två hela arbetsdagar att reda ut en enda leverans från Tyskland. Intelligent att blanda runt tre ordrar hej vilt på sju pall? Tja, om man blandar in kompletteringar på ordrarna på en egen följesedel (och tillika faktura) och slänger in dom bland de andra varorna måste det ju vara ännu bättre?
Tyskjävlar!

Vi har ju Lennart från Göteborg hos oss i två veckor och igår var han desperat: Jag måste ha ÖL! Alltså drog jag med honom till Karlssons för ett par snabba pilsner innan vi klev ner till Akademien strax efter nio - vi skulle trots allt upp och jobba vid sju...
Nu är denne Lennart en glappkäft och som babblar om det mesta, men när PedSex studsade in för att kränga biljetter till Tomtevakan tvärtystnade han och fick ögon som tefat.

Idag har han inte gjort annat än lyriskt snackat om tomteflickorna på Kåren... *gapskratt*


På tal om Tomtevakan ska man självklart gå på den! Vissa hälsopojkar var visst på träningsläger igår (hur mådde ni i morse tro?) så det kan nog bli livat. Jag får väl i vanlig ordning dra direkt från jobbet och hoppa in i duschen på Akademien - slutar fyra och ska hugga i på glöggminglet, så det får bli så.

Nu ska vi hitta på något till middag!


Dagens låttips:

Det börjar lida mot jul, så det är dags för jultema! :-D
Den här låten har säkert fler år på nacken, men jag fick upp ögonen (öronen?) för den rätt nyligen. Duetter är alltid trevliga och den här är verkligen nåt speciellt! Sissel Kyrkjebo och Tommy Körberg har sjungit in Julen Är Här där de byter första- och andrastämma hela tiden, fram och tillbaka flera gånger, till och med under samma strof. Väldigt, väldigt skickligt och makalöst vackert... :-)

Kommentarer
Postat av: Major Lulius

Träningslägret slutade med spritförbud och hemgång för undertecknad.
Over and out =)

Postat av: Tess

skål på dig lule! hoppas du inte är alltför sur på mig... kram

2005-12-09 @ 13:43:44
URL: http://tessanrocks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback