Hem söta hem

Jag är hemma igen!

..and there were much rejoicing... *weee*

[mode: korta ordalag]

Det var lite småsegt att köra upp efter jobbet måste erkännas. Framförallt eftersom jag fick stanna ett antal gånger för att ljudet tvärdog i stereon tills jag lyckades eltejpa magneten tillräckligt så att den inte jordade mot dörrplåten... ;)

Julshoppandet den 23e gick utmärkt, även om det var en halvtimmes väntetid till kassan på DesignTorget...

Julafton gick också bra, käk i massor och en hög julklappar till lilla mig! Däremot blev jag utsedd till tomte och fick ont i arslet av att sitta på golvet i ett par timmar på grund av det. Träsmak är bara förnamnet!

Först vid halv sju på annandan kom morsan på att jag hade namnsdag. Samma visa varje år. "Nämen oj!" :)

Körde hem idag och faaaan vad snö det låg på E4 då! Åkte vid sjutiden, flera timmar efter att snöfallet slutat, men var det saltat? Nä. Var det överhuvudtaget plogat? Nä. *suck*
Lite "intressant" att köra om folk då filbytet innebar en snömoddsträng av inte denna värld...

Stannade på K-Rauta i Norrköping och kikade på deras logistik - inte avundsjuk. Inrymd i bygghallen och noll utrymme, stackars jävlar... Snurrade ett tag innan jag hittade en Jetmack och kunde fortsätta.
Stannade på K-Rauta i Linköping och kikade på deras logistik - avundsjuk nåt grymt! Hur stor som helst, massor av utrymme, vettigt upplägg från början... Svängde förbi Burger King innan jag kunde fortsätta.

Kom till stan vid ett och körde direkt till jobbet - där hade Fredrik haft att göra i morse! När han låste upp stod det fyra långtradare och väntade och allt skulle lossas! Precis när han började med första dök killen från DHL upp och bleknade inför väntetiden... Men han fick lämna sin pall så han kunde jäkta vidare, så snälla är vi. ;)


Var uppe på A6 och kikade på dvdspelare, men hittade inget intressant. Philips vore najs, den kan jag styra med tv-fjärren i så fall, men ingen jävel av deras spelare verkar ha optisk ljudutgång... Kasst!
Kikade lite på Pioneers storsäljare DV-585, men den ligger rätt högt om man vill ha regionsfri och det vill man. Däremot blev jag förvånad när jag fick syn på en spelare från Packard-Bell!

[/mode: korta ordalag]


Nu ska jag ägna mig åt att sova ett tag. :)


Dagens låttips:


Jag vet att den har varit ute ett tag, men Dancing DJs vs Roxette - Fading Like A Flower är förjävla bra helt enkelt! Här ska poppas! =)

Kommentarer
Postat av: Tess

Bah! Robert Wells är en b-kändis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback